Joi, 11 Februarie 2016 - 05:11 AM Aleg.RO: Liviu Dragnea, despre solicitarea de arestare a lui Madalin Voicu si Nicolae Paun: PSD nu se opune acestor cereri

Publicat de: ---

romanialibera

Liviu Dragnea, presedintele PSD, spune ca social-democratii nu se vor opune solicitarii Justitiei privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun .

Liviu Dragnea

DNA a trimis catre Camera Deputatilor solicitarea de incuviintare a retinerii si arestarii deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun, acuzati de fapte de coruptie in legatura cu fonduri europene destinate romilor defavorizati.

"Nu mai este o noutate care este atitudinea PSD la astfel de cereri. PSD nu se opune acestor cereri. Cu parere de rau, dar am mai spus ca nu noi trebuie sa decidem. Nu, chiar nu (a avut o discutie, miercuri, cu Madalin Voicu - n.r.). (...) Sincer vorbind, acum am vazut pe banda la un post de televiziune aceasta informatie. Nu am avut-o mai devreme. Imi pare rau, dar PSD va actiona ca si pana acum", a declarat Dragnea miercuri la Parlament.

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, cere sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun.

Citeste si: DNA cere arestarea deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun


(83 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Liviu Dragnea, despre solicitarea de arestare a lui Madalin Voicu si Nicolae Paun: PSD nu se opune acestor cereri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31670188903809 seconds.