Joi, 11 Februarie 2016 - 05:11 AM Aleg.RO: Cererile DNA in privinta deputatilor Voicu si Paun, trimise de la Parchetul General la Ministerul Justitiei

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristina Stefan

Solicitarile formulate de catre procurorii anticoruptie pe numele celor doi parlamentari- Madalin Voicu si Nicolae Paun parcurg traseul prevazut de lege, inaintea votului in plen, care cantareste greu in aceasta privinta . Cererile au ajuns la Parchetul General, de unde au fost trimise deja in directia ministrului Justitiei.

 

Anuntul a fost facut, miercuri dupa-amiaza, din directia Ministerului Public, cel care a remis solicitarile ministrului Justitiei fiind Bogdan Licu, prim-adjunctul Procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, cel care asigura conducerea interimara a PICCJ, dupa demisia lui Tiberiu Nitu.

Raluca Pruna va fi cea care va trimite mai departe cererile DNA in privinta celor doi parlamentari intrati in vizroul anchetorilor anticoruptie catre Camera Deputatilor, for pe listele caruia figureaza cei doi alesi ai neamului, pentru a fi parcursi pasii impusi de lege in cazul in care se cere incuviintarea retinerii si a arestarii preventive a doi reprezentanti ai Legislativului.

Va reamintim ca atat Madalin Voicu, cat si Nicilae Paun, sunt suspectati de DNA intr-un dosar in care in dreptul numelor lor apar, printre altele, banuieli in privinta savarsirii unor posibile fapte de spalare a banilor.


(128 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Cererile DNA in privinta deputatilor Voicu si Paun, trimise de la Parchetul General la Ministerul Justitiei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.39980006217957 seconds.