Joi, 11 Februarie 2016 - 05:11 AM Aleg.RO: Sedinta de plen suspendata. Legea defaimarii a fost retrasa de pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor

Publicat de: ---

AMOS News

Legea defaimarii, propusa de presedintele PSD Liviu Dragnea, a fost retrasa de pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor . Dupa mai multe negocieri intre liderii de grupuri, sedinta de plen a fost suspendata in lipsa unui acord.

Legea defaimarii sociale este blocata in Camera Deputatilor, for decizional. Liberalii au cerut inca de la deschiderea sedintei de plen retragerea legii de pe ordinea de zi. Spuneau ei ca incalca regulamentul: faptul ca deputatii au primit legea, cu raportul Comisiei Juridice, abia astazi si nu au putut sa le studieze.

In replica, social-democratii au pledat pentru pastrarea acestei legi pe ordinea de zi. Si Liviu Dragnea spunea ca o va pastra si ca nu o va retrage si ca aceasta lege nu are nicio prevedere care sa incalce, de exemplu, libertatea presei de a critica politicieni.

Urmeaza sa fie convocat un Birou Permanent pentru a se repune pe ordinea de zi a plenului. In cazul in care va fi adoptata de Camera Deputatilor, for decizional, va merge la presedintele Klaus Iohannis pentru promulgare, a transmis corespondentul TVR Valentina Postelnicu pentru Telejurnal.


(83 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Sedinta de plen suspendata. Legea defaimarii a fost retrasa de pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.34237098693848 seconds.