Joi, 11 Februarie 2016 - 05:11 AM Aleg.RO: Deputatul PSD Madalin Voicu se afla la DNA: "Se face o ancheta la Partida Romilor, sunt acuzatii inclusiv de spalare de bani"

Publicat de: ---

AMOS News

La iesirea de la audieri, el a declarat ca a fost convocat de procurori in calitate de suspect, dar ca nu stie "despre ce este vorba pe fond", precizand ca in prezent se face o ancheta la Partida Romilor .

 "Suntem suspecti, dar nu stiu despre ce e vorba pe fond. Se face o ancheta la Partida Romilor Sunt multe acuzatii, inclusiv de spalare de bani", a spus deputatul PSD.

Inainte de a se intalni cu procurorii anticoruptie,  Madalin Voicu a declarat ca a fost chemat in calitate de membru de onoare la Partida Romilor.

/* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.All site.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrozfqlkunfuj', {myMaster: 'cUFVIc8hnWY12MT8qto9goLrcsx61X63Ya0wDgWCtY7.B7' });

"Poate sunt nereguli pe care vor sa le verifice. Ca membru de onoare la Partida Romilor am fost chemat. Probabil ca exista un fel de verificare generala, nu numai organizatia romilor", a declarat, la sosirea la DNA, deputatul PSD Madalin Voicu.

 


(110 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Deputatul PSD Madalin Voicu se afla la DNA: "Se face o ancheta la Partida Romilor, sunt acuzatii inclusiv de spalare de bani" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29770588874817 seconds.