Marți, 09 Februarie 2016 - 05:19 AM Aleg.RO: Ciolos, asteptat la Parlament in aceasta dupa-amiaza

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristina Stefan

Seful Guvernului urmeaza sa fie prezent, in mai putin de doua ore si jumatate, vreme de 60 de minute, la Palatul Parlamentului, la o dezbatere politica .

 

(foot: Facebook/Dacian Ciolos)

Ciolos raspunde solicitarii grupului parlamentar al PNL, pe tema legislatiei electorale, urmand sa ajunga la Camera Deputatilor inainte de ora 16, cand este programata sa inceapa aceast ora a premierului. Mai precis, tema este “Legislatia electorala romaneasca trebuie sa asigure o mai buna reprezentativitate a cetatenilor”. Iar discutiile se vor axa – avand in vedere ca se apropie alegerile locale, atat pe ideea pentru care au pledat, in ultimele saptamani liberalii, mai exact revenirea la varianta alegerii primarilor in doua tururi, in ideea ca, din cate sustin reprezentantii PNL, ar asigura “mai multa legitimitate”, “reprezentativitate” si ar consolida democratia autohtona.

Totodata, liberalii au in vedere si pregatirile pentru scrutinul parlamentar, de la finele anului in curs, in ideea ca, din cate se mentioneaza in descrierea initiativei prezente pe ordinea de zi a Camerei, considera ca “un obiectiv important” il constituie “garantarea accesului cetatenilor din Diaspora la votul prin corespondenta”.


(129 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Ciolos, asteptat la Parlament in aceasta dupa-amiaza | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.35009813308716 seconds.