Miercuri, 03 Februarie 2016 - 05:26 AM Aleg.RO: Valeriu Zgonea la Prim Plan: Responsabilitatea trebuie asumata intr-un timp foarte scurt pentru legea darii in plata

Publicat de: ---

Gândul

Legea darii in plata trebuie sa ii favorizeze pe acesti oameni care si-au angajat viitorul, si-au amanetat viitorul, dar fara sa putem sa afectam grav sistemul bancar romanesc, a declarat marti seara, la emisiunea Prim Plan, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea . Despre legea darii in plata, scandalul coloanelor oficiale si cel al alegerilor locale in doua tururi, in emisiunea moderata de Claudiu Lucaci.

Cazul coloanelor oficiale

"Presedintele Camerei trebuie sa fie cat mai aproape de modul ideal al democratiei participative in care noi ne dorim sa spunem ca Romania este si trebuie sa se comporte ca un om normal", a declarat Valeriu Zgonea referitor la scandalul coloanelor oficiale.

"Deplasarea mea este de acasa la Parlament, la Guvern, in institutiile publice, nu este nevoie de aceasta facilitate pe care legislatia o face. Nu am beneficiat de ea decat in momentele in care am avut invitati oficiali straini si protocolul de stat m-a obligat sa fac acest lucru. In rest, consider decent sa nu folosesc, pentru ca presedintele Camerei merge intr-o institutie care reprezinta vointa poporului".

Valeriu Zgonea a refuzat sa faca orice comentariu pe marginea situatiei lui Gabriel Oprea. El a subliniat ca nu poate sa intervina in procedurile parlamentare.

Alegerile locale. Un tur sau doua?


(98 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Valeriu Zgonea la Prim Plan: Responsabilitatea trebuie asumata intr-un timp foarte scurt pentru legea darii in plata | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28390884399414 seconds.