Miercuri, 03 Februarie 2016 - 05:26 AM Aleg.RO: Tudor Gheorghe, despre propunerea PSD: Nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale

Publicat de: ---

romanialibera

"Cata vreme politica mea este una singura si consecventa, cea a culturii nationale, iar a lor, a inculturii consecvente, sigur nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale . Cu clar-obscur, mascam uratul si stergem formele prea bruste/ Facand sa taca zbarnairea adunaturilor de muste", spune Tudor Gheorghe, intr-un mesaj publicat pe contul sau de pe platforma de socializare Facebook.

Reactia vine dupa ce deputatul Catalin Radulescu, presedintele PSD Diaspora, a declarat ca PSD a initiat discutii cu Tudor Gheorghe si Florin Piersic pentru a candida din partea acestui partid la alegerile parlamentare.

"PSD nu a stat niciodata bine in diaspora, dar anul acesta vom face o figura frumoasa. Ne dorim sa avem candidati cu mare notorietate si am initiat discutii cu Tudor Gheorghe si Florin Piersic sa devina candidatii nostri. Stiti doar ca atat domnul Tudor Gheorghe, cat si marele Florin Piersic sunt prieteni ai nostri si suntem in negocieri avansate cu dumnealor, pentru a deveni candidatii nostri in diaspora", a declarat, pentru ziarulprofit.ro, o publicatie din Arges, deputatul Catalin Radulescu, presedintele PSD Diaspora.

/* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.All site.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrozfqlkunfuj', {myMaster: 'cUFVIc8hnWY12MT8qto9goLrcsx61X63Ya0wDgWCtY7.B7' });

Pe de alta parte, actorul Florin Piersic a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca a aflat ca PSD ar intentiona sa il propuna candidat la alegerile parlamentare, actorul precizand ca nu il intereseaza niciun partid politic, iar politicienilor nici nu le spune "multumesc", pentru ca nu are motive.

Citeste si: Piersic raspunde tentativelor de racolare de catre PSD: "Nu ma intereseaza politica, la politicieni nici nu le spun multumesc, ca n-am de ce"

"Mi-au dat telefon. Eu nu am nicio treaba cu politica, nici vorba, nici nu-l cunosc pe domnul Radulescu (deputatul Catalin Radulescu, presedintele PSD Diaspora, n.r.). Astea sunt vise, sa fac eu parte pentru diaspora nu stiu ce, ma propune PSD. Mi-a explicat o doamna. N-am treaba cu politica de niciun fel. De 20 de ani am fost chemat la partide, am spus «Nu fac (politica, n.r.)». Si nu am facut nimic, si nu fac nici acuma. Vadim Tudor m-a rugat sa ma duc sa fiu la Bruxelles nu stiu ce europarlamentar. Am spus: «Dar nici nu ma gandesc la asa ceva». Eu nu am nimic altceva decat profesia. Eu cu politica nu am nici de aici si pana in colt. La politicieni nici nu le spun multumesc, ca n-am pentru ce sa le multumesc, ca nu mi-au facut nimic si n-am nimic nevoie de la ei. Nimic. Eu tin la poporul asta, tin la toti care vor binele tarii, dar nu pot sa ma duc eu (in politica, n.r.)", a spus, pentru MEDIAFAX, actorul Florin Piersic.


(91 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Tudor Gheorghe, despre propunerea PSD: Nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31649684906006 seconds.