Marți, 02 Februarie 2016 - 05:20 AM Aleg.RO: Primariile din Bucuresti, disputate in interiorul PNL. Lista, deschisa pana la miezul noptii

Publicat de: ---

Gândul

Primaria Sectorului 1 este disputata, potrivit centralizarii preliminare a candidaturilor interne, de Diana Tusa, Alexandru Nazare, Victor Picu si Alexandru Dumitrescu .

Alexandru Nazare, Victor Picu si Alexandru Dumitrescu si-au depus candidatura interna in urma apelului lansat de Catalin Predoiu, care i-a incurajat pe membrii liberali sa isi anunte intentia de a candida, fixand ca termen finalul zilei de 1 februarie.

Primaria Sectorului 2, vizata de-a lungul timpului de deputatul PNL Dan Cristian Popescu, este dorita si de liberalii Richard Radu, consilier in cadrul Primariei Bucuresti, precum si de Adrian Neacsu, copresedintele filialei PNL Sector 2.

/* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.All site.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrozfqlkunfuj', {myMaster: 'cUFVIc8hnWY12MT8qto9goLrcsx61X63Ya0wDgWCtY7.B7' });

La Sectorul 3, liberalii au anuntat ca mai multi liberali vizeaza fotoliul de primar, intre care deputatul Eugen Nicolaescu, viceprimarul Cristian Tudorache, fostul director al Spitalului Caritas Bogdan Jansen, Inocentiu Voinea si Adrian Fatu.

In cursa interna pentru Primaria Sectorului 4 s-au inscris recent primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava si Honorius Prigoana, care vor intra in competitie cu Marius Rogin, care si-a anuntat intentia de a candida inca din vara anului trecut.

Primaria Sectorului 5 va fi disputata intern de liberalii Ovidiu Raetchi, anuntat din vara anului 2014, Dan Croitoru si Razvan Giurca.

Liberalii Razvan Mironescu, a carei candidatura interna a fost anuntata inca de anul trecut, va intra in competitie cu Daniel Tulugea la sectorul 6.

PNL o testeaza in sondajele pentru Primaria Capitalei si pe Adriana Saftoiu, Cristian Busoi nemaifiind singura optiune a liberalilor.


(128 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Primariile din Bucuresti, disputate in interiorul PNL. Lista, deschisa pana la miezul noptii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31714606285095 seconds.