Marți, 02 Februarie 2016 - 05:20 AM Aleg.RO: Primariile din Bucuresti, disputate in interiorul PNL. Lista, deschisa pana la miezul noptii

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Primaria Sectorului 1 este disputata, potrivit centralizarii preliminare a candidaturilor interne, de Diana Tusa, Alexandru Nazare, Victor Picu si Alexandru Dumitrescu .

Alexandru Nazare, Victor Picu si Alexandru Dumitrescu si-au depus candidatura interna in urma apelului lansat de Catalin Predoiu, care i-a incurajat pe membrii liberali sa isi anunte intentia de a candida, fixand ca termen finalul zilei de 1 februarie.

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.all site.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroyapjknnpoo', {myMaster: 'gspR_wc1HDIbfbwQluvEf3MuEE6qPkMxR5RjiYToGJ7.f7' });

Primaria Sectorului 2, vizata de-a lungul timpului de deputatul PNL Dan Cristian Popescu, este dorita si de liberalii Richard Radu, consilier in cadrul Primariei Bucuresti, precum si de Adrian Neacsu, copresedintele filialei PNL Sector 2.

La Sectorul 3, liberalii au anuntat ca mai multi liberali vizeaza fotoliul de primar, intre care deputatul Eugen Nicolaescu, viceprimarul Cristian Tudorache, fostul director al Spitalului Caritas Bogdan Jansen, Inocentiu Voinea si Adrian Fatu.

In cursa interna pentru Primaria Sectorului 4 s-au inscris recent primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava si Honorius Prigoana, care vor intra in competitie cu Marius Rogin, care si-a anuntat intentia de a candida inca din vara anului trecut.

Primaria Sectorului 5 va fi disputata intern de liberalii Ovidiu Raetchi, anuntat din vara anului 2014, Dan Croitoru si Razvan Giurca.

Liberalii Razvan Mironescu, a carei candidatura interna a fost anuntata inca de anul trecut, va intra in competitie cu Daniel Tulugea la sectorul 6.

PNL o testeaza in sondajele pentru Primaria Capitalei si pe Adriana Saftoiu, Cristian Busoi nemaifiind singura optiune a liberalilor.

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.all site.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrolaitgqdlpt', {myMaster: 'gspR_wc1HDIbfbwQluvEf3MuEE6qPkMxR5RjiYToGJ7.f7' }); Citeste si Ciolos trimite PNL sa gaseasca majoritate in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi: „Situatia este foarte volatila” Citeste si Dragnea ironizeaza PNL. „Un coleg a venit cu o idee interesanta: sa facem la Bucuresti cate tururi e nevoie ca sa iasa Busoi” Citeste si Sefii PNL care nu si-au platit cotizatia au avut parte de o surpriza. Decizia luata de partid pentru a scapa de o parte din datorii


(106 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Primariile din Bucuresti, disputate in interiorul PNL. Lista, deschisa pana la miezul noptii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29620599746704 seconds.