Luni, 01 Februarie 2016 - 05:13 AM Aleg.RO: Dragnea scapa fraiele PSD

Publicat de: ---

7plus Autor: Simona Badulescu

Deja inghesuit intre Victor Ponta si ?baroni?, Liviu Dragnea este lovit mai nou si de o migratie a pesedistilor catre PNL .

 

Cu un Klaus Iohannis proptit la Cotroceni inca patru ani, un presedinte pasibil de puscarie, un DNA vesnic la panda si o strada gata sa se reverse din te miri ce motiv, pesedistii care au stat stramb si au judecat drept au decis ca nu mai e de ei in partidul condus de Liviu Dragnea. Considerand (ei stiu de ce) mai roza perspectiva PNL-ului, mai multi social-democrati au taiat-o deja la liberali. Operatiune desfasurata nu en detail ci en gros, conform presei locale hunedorene si vilcene. Concret, este vorba despre Organizatia PSD din Mirco 5, municipiul Hunedoara, ?cea mai mare dintre cele sapte de la nivel local?, despre care se spune ca ?a trecut in bloc la PNL? si de doisprezece (ba chiar paisprezece dupa unele surse) primari valceni care vor candida pentru liberali, unii dintre ei semnand deja adeziuni la partidul condus de duetul Blaga-Gorghiu. Conform informatiilor aparute in presa valceana, este vorba de edilii din localitatile Amarasti, Dragoesti, Danicei, Fartatesti, Valea Mare, Susani, Roesti, Stoenesti, Stroesti, Diculesti, Pesceana si Ionesti. Daca la Valcea pesedistii au ales sa-si tina firea, nu tot asa s-au petrecut lucrurile si pe plaiurile hunedorene. Unde deputatul hunedorean Laurentiu Nistor a facut furii si l-a infierat public pe liderul ?tradatorilor?: ?Au luat un viitor posibil consilier local la Hunedoara, un domn Orasanu ? sa-i zicem domn sau tovaras, da-i zicem un tradator, un tradator care s-a lasat si asta uns bine. Au pus niste unsoare pe el, a pus limba pe unsoare, i-a placut si s-a lasat si a trecut la PNL. Marea lor realizare, punand in fata dumneavoastra inca o mare minciuna, ca intreaga organizatie a trecut. Pai, asta nu-i capabil sa traga, sa duca zece oameni in partid, de cum sa atraga o organizatie?.

UNPR nu boicoteaza nimic

Cum un necaz nu vine singur niciodata, Liviu Dragnea a fost dat in gat de Gabriel Oprea, care a anuntat ca UNPR nu boicoteaza alegerile locale, in cazul reintroducerii celor doua tururi. Asta dupa ce Dragnea taman trambitase sus si tare ca UNPR si ALDE sunt alaturi de PSD in acest demers.  Stransi la Brasov, liderii UNPR au luat act de refuzul PSD de a participa pe liste comune la alegerile locale si au anuntat ca vor candida pe cont propriu, dar au si precizat sec si la subiect: ?Noi nu boicotam niciodata!?.

Piersic se scutura de social-democrati

De bafta s-a facut si liderul PSD Diaspora, deputatul Catalin Radulescu, care a facut si el un anunt fara acoperire in realitate. ?PSD nu a stat niciodata bine in diaspora, dar anul acesta vom face o figura frumoasa. Ne dorim sa avem candidati cu mare notorietate si am initiat discutii cu Tudor Gheorghe si Florin Piersic sa devina candidatii nostri. Stiti doar ca sunt prieteni ai nostri si suntem in negocieri avansate cu dumnealor, pentru a deveni candidatii nostri in diaspora?, a trambitat incantat Radulescu. Imediat, acesta a fost pus la punct de ?candidatul? Florin Piersic. ?Mi-au dat telefon. Eu nu am nicio treaba cu politica, nici vorba, nici nu-l cunosc pe domnul Radulescu. Astea sunt vise, sa fac eu parte pentru diaspora nu stiu ce, ma propune PSD. Mi-a explicat o doamna. N-am treaba cu politica de niciun fel. De 20 de ani am fost chemat la partide, am spus ?Nu fac politica?. Eu nu am nimic altceva decat profesia. Eu cu politica nu am nici de aici si pana in colt. La politicieni nici nu le spun multumesc, ca n-am pentru ce sa le multumesc, ca nu mi-au facut nimic si n-am nimic nevoie de la ei?, a venit riposta usturatoare a lui Piersic.


(119 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Dragnea scapa fraiele PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.33122801780701 seconds.