Joi, 29 Octombrie 2015 - 05:16 AM Aleg.RO: PNL, despre votul in plen in cazul Udrea: "O piesa de teatru ieftin, pusa in scena de liderii coalitiei"

Publicat de: ---

AMOS News

Liberalii ii acuza pe social-democrati de blocarea cererii DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea .

Deputatii au votat cererile DNA in cazul Elenei Udrea Foto: Romania TV

"Am asistat astazi, (miercuri - n.r.) cu totii, in cazul votului privind ridicarea imunitatii deputatului Elena Udrea, la o piesa de teatru ieftin, pusa in scena de liderii coalitiei majoritare. Am tratat cu suspiciune declaratia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit careia toti deputatii PSD vor vota in favoarea cererilor Justitiei in acest caz. Ca de obicei, liderii PSD declara un lucru in fata camerelor de luat vederi, insa aritmetica parlamentara demonstreaza contrariul, respectiv ca au mintit. Pentru PSD, una sunt declaratiile facute in fata televizorului si cu totul altceva votul in Parlament", potrivit unui comunicat emis de PNL.Liberalii sustin ca nu se vor opune reluarii procedurilor de vot in cazul Elenei Udrea, daca se va ajunge la concluzia ca exista aceasta posibilitate.

Elena Udrea a fost salvata de colegii deputati de la arestare preventiva in noul dosar. In schimb, cererile DNA privind retinerea si urmarirea penala a fostului ministru au fost aprobate. Udrea ar urma sa fie citata la DNA dupa ce procurorii vor primi documentele de la Camera Deputatilor.


(212 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PNL, despre votul in plen in cazul Udrea: "O piesa de teatru ieftin, pusa in scena de liderii coalitiei" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61098599433899 seconds.