Vineri, 17 Aprilie 2015 - 05:28 AM Aleg.RO: Mircea Ionescu Quintus le bate obrazul parlamentarilor

Publicat de: ---

7plus Autor: Adelina Ionicel

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Qunitus, le-a cerut colegilor sai sa-si retraga semnaturile de pe proiectul care instituie pensiile speciale pentru parlamentari .

 

Parlamentarii vor sa aiba o batranete linistita

?Trebuie sa alegeti intre PNL si o pensie nesimtita?, le-a transmis Quintus liberalilor. Mai mult, acesta a aratat ca nu vrea sa primeasca niciun ban in plus pentru activitatea pe care a depus-o in Parlament. ?Eu am avut trei mandate intregi. Dupa ce am contribuit in aceasta perioada la fodul de pensii, am o pensie de 1.441 de lei. Eu refuz o asemenea pensie. In situatia in care eu, veteran de razboi si cu grad de general castigat pe campul de lupta, am 340 de lei indemnizatie, ar fi culmea sa am 4 sau 5 milioane de la un Parlament unde nu mi-am pus viata in pericol. (…)  La propunerea presedintelui Alina Gorghiu, am decis sa nu sustinem niciun fel o initiativa rusinoasa a unor parlamentari. Mi-e si jena ca si eu am fost alaturi de ei atata vreme! Dar nu alaturi de acestia. (…)  Ma rusineaza si pe mine, asta este culmea!?, a precizat seniorul liberal. In ciuda  tuturor criticilor, sustinatorii proiectului ? vreo 255 la numar, au gasit argumente, abernate ce-i drept, pentru a-si justifica demersul.

Mircea Ionescu Qunitus sustine ca alesii dau dovada de nesimtire

?Pentru modificarea Statutului deputatilor si senatorilor in vederea acordarii unor indemnizatii speciale, sustinem ca dispozitiile prevazute de prezenta lege au in vedere rolul Parlamentului ca putere de stat, raspunderea si complexitatea pe care o presupune exercitarea demnitatii de parlamentar pentru garantarea integritatii, independentei si impartialitatii in fata natiunii. (…) Totodata, se urmareste cresterea calitatii si performantei Parlamentului, prin profesionalizare ca urmare a cresterii atractivitatii si motivarea specialistilor din diferite domenii, atat din sectorul public, cat si din cel priivat, sa candideze la alegerile parlamentare?, se arata in expunerea de motive.

Credeti ca parlamentarii vor ignora criticile si isi vor aproba pana la urma pensiile speciale ?

Da, cu siguranta se vor face ca ploua si-si vor vedea interesul Nu, pana la urma cred ca alesii nu vor ajunge sa-si voteze aceste pensii speciale Nu ii vad sa le pese de critici, cata vreme lor le e bine Nici nu stii ce sa mai zici. Ne vom lamuri cat de curand cum va ramane cu pensiile astea speciale pentru parlamentarii la fel de... speciali!

Vezi Rezultate

 Loading ...


(106 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Mircea Ionescu Quintus le bate obrazul parlamentarilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29954695701599 seconds.