Vineri, 17 Aprilie 2015 - 05:28 AM Aleg.RO: Iohannis, prima reactie la pensii speciale ale parlamentarilor

Publicat de: ---

Cotidianul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, referindu-se la pensiile speciale pe care si le pregatesc parlamentarii, ca i s-ar parea "un lucru exceptional" ca de acest drept sa beneficieze "oamenii de cultura" .

Iohannis a fost intrebat joi, in timpul unei vizite la Teatrul National Bucuresti, despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari.

"Mi s-ar parea un lucru exceptional daca in Parlament ar aparea ideea sa se dea pensii speciale pentru oamenii de cultura", a raspuns presedintele.

Proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost depus miercuri la Parlament dupa ce initiatorii au strans 256 de semnaturi, a declarat joi unul dintre initiatori, deputatul PSD Petre Daea.

Proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari prevede ca un fost deputat sau senator care a avut trei mandate va primi o indemnizatie speciala de 4.000 de lei, a precizat marti Petre Daea.

Daca acest proiect ar fi adoptat, un parlamentar cu un mandat ar primi, dupa varsta de pensionare, 1.200 de lei in plus, cei cu doua mandate ar primi aproximativ 2.400 de lei, iar cei cu cel putin trei mandate - maximum 4.000 de lei.


(77 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Iohannis, prima reactie la pensii speciale ale parlamentarilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29831886291504 seconds.