Vineri, 17 Aprilie 2015 - 05:28 AM Aleg.RO: Gorghiu, despre parlamentarii PNL care au semnat pentru pensiile speciale

Publicat de: ---

Cotidianul

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat pentru realitatea .net, referitor la cei 23 de parlamentari liberali care au semnat proiectul de lege pentru pensiile speciale, ca se va vorbi cu fiecare dintre acestia, in parte, reiterand, ca din punct de vedere politic, PNL nu sustine acest proiect.

”Eu am spus si ieri ca PNL nu sustine din punct de vedere politic acest proiect de lege al pensiilor speciale. Cei 23 de parlamentari PNL vor auzi acelasi lucru, ca din punct de vedere politic, nu sustinem acest proiect. Se va discuta cu cei 23, cu fiecare in parte”, a precizat Alina Gorghiu.

Proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost depus miercuri la Parlament dupa ce initiatorii au strans 256 de semnaturi pentru sustinerea lui atat din arcul majoritatii guvernamentale, cat si de la opozitie, a declarat joi unul dintre initiatori, deputatul PSD Petre Daea.

Proiectul a fost semnat si de 20 de deputati si trei senatori ai Partidului National Liberal. Printre parlamentarii PNL se afla si Mihaita Calimente sau Radu Zlati. Majoritatea semnatarilor proiectului sunt insa de la PSD.


(111 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Gorghiu, despre parlamentarii PNL care au semnat pentru pensiile speciale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28456592559814 seconds.