Joi, 16 Aprilie 2015 - 05:26 AM Aleg.RO: Ponta s-a intalnit cu directorul SRI, la Guvern. SRI mentioneaza ca Sebastian Ghita nu a participat

Publicat de: ---

Cotidianul

Purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca directorul SRI, Eduard Hellvig a avut o intalnire cu premierul Victor Ponta, la solicitarea celui din urma, mentionand ca la intalnire nu a participat deputatul Sebastian Ghita .

”Directorul Serviciului Roman de Informatii (SRI), Eduard Hellvig s-a intalnit, intr-adevar, miercuri, cu premierul Victor Ponta, la solicitarea prim-ministrului, pe probleme ce tin de competentele SRI”, a afirmat Sorin Sava.

Purtatorul de cuvant al SRI a tinut sa precizeze ca la intalnire nu a participat deputatul Sebastian Ghita.

Agentia de presa MEDIAFAX a transmis, miercuri dupa-amiaza, ca premierul Victor Ponta s-a intalnit cu directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, surse oficiale afirmand ca "discutia face parte din colaborarea institutionala" dintre Guvern si SRI.

Intalnirea a avut loc la Palatul Victoria.

La momentul intalnirii dintre cei doi, in cladirea Guvernului s-a aflat si deputatul Sebastian Ghita, membru al Comisiei privind exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, acesta parasind Palatul Victoria la aproximativ 30 de minute dupa plecarea lui Hellvig.

Eduard Hellvig a fost investit la conducerea SRI la inceputul lunii martie.


(102 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Ponta s-a intalnit cu directorul SRI, la Guvern. SRI mentioneaza ca Sebastian Ghita nu a participat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31786608695984 seconds.