Joi, 02 Aprilie 2015 - 05:35 AM Aleg.RO: Reactia Narcisei Iorga dupa ce Georgica Severin a acuzat-o de trafic de influenta: Nu are calitatea morala sa se refere la persoana mea. Nu sunt acuzata de trafic de influenta

Publicat de: ---

romanialibera

"Domnul Georgica Severin, in calitatea sa de senator PSD, care voteaza impotriva cererilor DNA la adresa parlamentarilor prieteni, nu are calitatea morala sa se refere la persoana mea . Il asigur ca eu, spre deosebire de cei pe care domnul Georgica Severin ii apara, indiferent cat ar striga ambasadele, sunt oricand la dispozitia procurorilor. Nu sunt acuzata de trafic de influenta, asa cum afirma, aceasta fiind o acuzatie deosebit de grava", spune Narcisa Iorga.

Aceasta precizeaza ca reprezentantul PSD incurca speta sa "cu cele ale domnilor Dan Sova, Varujan Vosganian si Laszlo Borbely".

"Daca apreciaza ca CNA a fost transformat in tribuna politica, inseamna ca isi asuma public ceea ce eu spun de mult: au fost si sunt membri CNA care merita medalia de «serviciu credincios» pentru USL, acum pentru PSD, intrucat, in timp ce sunt membri CNA, deci ar trebui sa fie impartiali si echilibrati, fac si propaganda politica la televiziuni sau in presa scrisa si online. Eu nu am scris si nu am rostit in public nicio opinie politica atat timp cat am ocupat functia de membru CNA. Ii recomand domnului Georgica Severin sa nu moara de grija mea!", mai spune Narcisa Iorga.

Parlamentarul PSD Georgica Severin, presedintele Comisiei pentru cultura si media din Senat, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX ca cei mai multi membri ai CNA si-au facut datoria in Consiliu, insa au fost si membri care si-au folosit functia pentru trafic de influenta.

Georgica Severin a facut aceste afirmatii in contextul in care a motivat depunerea la Parlament a unui proiect de modificare a Legii audiovizualului, pe care l-a initiat alaturi de parlamentarul PNL Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor. Potrivit initiativei legislative, Parlamentul va putea demite presedintele CNA.

"Nu au fost probleme atat de mari (la CNA, n.r.). Nu este vina noastra ca unii membri ai CNA au folosit functia pentru trafic de influenta si acum au uitat acest lucru, cum ar fi doamna Narcisa Iorga, si stiu ca este suspecta intr-o ancheta a DNA. Nu este vina noastra ca unii membrii CNA transforma intr-o tribuna politica acest Consiliu. Dar marea majoritate a membrilor si-au facut datoria (...)", a spus, printre altele, Georgica Severin.


(156 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Reactia Narcisei Iorga dupa ce Georgica Severin a acuzat-o de trafic de influenta: Nu are calitatea morala sa se refere la persoana mea. Nu sunt acuzata de trafic de influenta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.2956178188324 seconds.