Joi, 02 Aprilie 2015 - 05:35 AM Aleg.RO: UDMR se pisa pe Romania

Publicat de: ---

Kamikaze

Da, asta e realitatea . Marko Attila, un deputat UDMR de care n-a auzit nici dracu, ajuns ceva pe la stat strict prin prisma faptului ca partidul din care face parte atarna la guvernare de 2.000 de ani, s-a ascuns de cateva luni la Budapesta, un oras foarte frumos, de unde trimite e-mail-uri. Acest individ (ah, sunt momente in care iti vine sa vorbesti si sa scrii ca Vadim) este condamnat la inchisoare cu suspendare intr-un dosar si urmarit penal in altele doua. Daca nu s-ar pisa pe noi din Ungaria, ar fi arogant din arest, de la “tubulatura”, avand deja si doua solicitari de retinere preventiva.

Din decembrie, acest tragator cu arko nu a mai fost la serviciu. Mai stiti pe cineva in tara asta, in afara de Crin Antonescu, care poate lipsi cu seninatate de la munca si sa fie, in acelasi timp, foarte ocupat si atat de nemultumit? Fiind deputat, am toate motivele sa cred ca in acest timp el a fost si platit. Asa cum deputatul Gigi Netoiu, care este puscarias din martie 2014, primeste in continuare suma forfetara pentru cabinetul de parlamentar.

Urmaresc in amanunt actualitatea, ca obligatie de serviciu, de peste 15 ani. Asemenea sfidare la adresa mea, simplu cetatean momit periodic la urne, pe banii mei, rar am pomenit.

Prin decembrie, cand Camera a incuviintat prima solicitare de arestare trimisa de procurori pe numele penalului Marko, un udemerist - imi scapa numele lui acum, unu’ cu mustata - a iesit la microfon si, intr-o romana oribila, stricata, parca, intentionat, s-a plans ca-colegul este persecutat pe criterii etnice. Nu, desteptule, este chiar privilegiat pe motive etnice: repet, daca nu s-ar fi inscris in partidul vostru, ar fi fost acum gardian public la tara, nu deputat chiulangiu care, poate ma repet, se pisa pe Romania.

Zilele trecute, Ghita Frunda, consilier al premierului Ponta, a varsat si el o suma de vome in directia justitiei. Du-te, nene, la Budapesta. Aici e de cacat. Esti de 25 de ani la guvernare si n-ai fost in stare sa creezi un sistem perfect? Du-te la plimbare.

Iar acum, in direct la televizor, l-am urmarit in actiune pe Kelemen Hunor. Aroganta intruchipata. Marko este condamnat, e dublu arestabil, chiuleste de trei luni, iar Kelemen ne vorbeste despre libertatea de circulatie. Pai sa circule, ma, sa circule pe la DNA. Sa ceara si-acolo niste autonomie, intr-un colt din biroul procurorului de caz.

Gabriel Drogeanu

-

Daca era dupa mine, nu mai exista nici UDMR, nici nimic!

-

UDMR – partidul universal cu drujba

-

UDMR face scandal: “Noi de ce nu avem niciun reprezentant in Dosarul Transferurilor?!”

-

UDMR: “Urma de neanderthalian descoperita in Alba apartine unui ungur”. ANAF: “Sa-si plateasca impozitele!”

-

Vom reveni cu poza Russia vs. UDMR!

-

Absolut toate glumele despre UDMR

-

Dupa ce-a ajuns in Guvern, UDMR negociaza acum intrarea in galeria lu’ Steaua!

-

Cerem implicarea UDMR-ului in cautarea teroristilor care se ascund in padure

-


(211 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Kamikaze

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Kamikaze:

UDMR se pisa pe Romania | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32492017745972 seconds.