Miercuri, 01 Aprilie 2015 - 05:37 AM Aleg.RO: Cum curgea mierea de la AVAS spre Gorghiu, Pop si Asociatii

Publicat de: ---

Cotidianul

Senatorul Dan Sova a iscat o adevarata dezbatere in jurul co-presedintelui PNL, Alina Gorghiu . Numele acesteia apare in referatul intocmit de procurori in cazul Sova, pentru firma de avocatura ”Gorghiu& Pop si asociatii” a reprezentat Electrica, in relatia cu Turceniul, reprezentat de firma de avocatura a lui Sova, scrie site-ul stiripesurse.ro.

Alina Gorghiu a replicat rapid si a spus ca ea nu mai era in firma ”Gorghiu&Pop si asociatii”, in momentul de care vorbeste Dan Sova. Într-adevar, Gorghiu nu mai facea parte din respectiva firma, asa cum arata si declaratia de interese depusa la Camera Deputatilor, pentru ca intre timp plecase consilier la AVAS, acolo unde sef mare era actualul senator si coleg de din PNL, Teodor Atanasiu.

Chiar daca Alina Gorghiu s-a retras temporar din SCA Gorghiu, Pop si Asociatii (pentru ca a revenit in a doua parte a lui 2010, conform declaratiilor de interese depuse ulterior), cabinetul de avocatura a continuat sa functioneze, iar Alina Gorghiu nu si-a uitat vechii colegi. Mai mult, SCA Gorghiu, Pop si Asociatii a primit contracte de la AVAS, institutie la care Alina Gorghiu indeplinea functia de consilier al presedintelui.


(125 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Cum curgea mierea de la AVAS spre Gorghiu, Pop si Asociatii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.34900689125061 seconds.