Miercuri, 25 Februarie 2015 - 05:33 AM Aleg.RO: DNA cere ICCJ arestarea preventiva a Elenei Udrea, in dosarul “Gala Bute”. Solicitarea se judeca miercuri

Publicat de: ---

7plus Autor: C . S.

Decizia privind o eventuala noua arestare preventiva a deputatului PMP, de aceasta data in “dosarul Gala Bute”, apartine judecatorilor Instantei Supreme, carora procurorii anticoruptie le-au transmis o solicitare in acest sens, la o zi dupa ce Camera a incuviintat solicitarea DNA in acest sens, in dosarul in care se fac cercetari privind organizarea evenimentului sportiv.

 

Procurorii anticoruptie au remis magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) cererea prin care solicita arestarea preventiva pentru 30 de zile a Elenei Udrea, in dosarul “Gala Bute”, in care i s-au adus noi acuzatii, de luare de mita, in conditiile in care, la acest moment, fosutl ministru al Dezvoltarii si Turismului se afla in regim de arest la domiciliu, masura dispusa de Curtea Suprema, in “dosarul Microsoft”. Iar, potrivit Romania TV, judecatorii Instantei Supreme vor analiza aceasta solicitare maine dimineata, incepand cu ora 8.

Luni dupa-amiaza, plenul Camerei a incuviintat, cu 218 voturi ?pentru? si 76 ?impotriva?, urmarirea penala a Elenei Udrea, in dosarul ?Gala Bute?, in timp ce solicitarea procurorilor DNA privind incuviintarea arestarii preventive in aceeasi cauza a fost aprobata cu 170 de voturi ?pentru? si 118 ?impotriva?.


(134 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

DNA cere ICCJ arestarea preventiva a Elenei Udrea, in dosarul “Gala Bute”. Solicitarea se judeca miercuri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.46803307533264 seconds.