Miercuri, 25 Februarie 2015 - 05:33 AM Aleg.RO: Elena Udrea: Nu exista, se pare, un infractor mai mare in Romania! Nu mai bine ma ardeti pe rug? (FOTO)

Publicat de: ---

romanialibera ”Nu mai bine ma ardeti pe rug?” . Astfel incepe Elena Udrea o postare pe Facebook in care subliniaza din nou ca pe numele sau au fost formulate opt cereri de arestare preventiva si urmarire penala in doua saptamani.„Nu mai bine ma ardeti pe rug? Opt cereri de arestare preventiva si urmarire penala in doua saptamani formulate de procurori iimpotriva mea, dintre care trei in numai doua ore! Nu exista, se pare, un infractor mai mare in Romania!”, precizeaza deputatul.De asemenea, Elena Udrea subliniaza ca la adresa sa sunt lansate ”zeci de acuzatii nefondate”.”Totul este facut pe repede inainte. Zeci de acuzatii total nefondate. Numai denunturile frauduloase ale unor persoane suspectate de fapte ilegale. Toti cei implicati, chiar daca fac presiuni dovedite asupra martorilor, sunt liberi. Arestati, doar cei care nu au fost de acord sa formuleze acuzatii la adresa mea!”, mai scrie Udrea.”Nu mai bine ma ard pe rug decat sa mai jucam acest teatru absurd?”, incheie deputatul. Procurorii DNA au trimis marti cererea de arestare preventiva pe numele Elenei Udrea in dosarul Gala Bute catre magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Solicitarea procurorilor DNA se va judeca miercuri, de la ora 8:00. (Detalii AICI)


(129 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Elena Udrea: Nu exista, se pare, un infractor mai mare in Romania! Nu mai bine ma ardeti pe rug? (FOTO) | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32109999656677 seconds.