Miercuri, 25 Februarie 2015 - 05:33 AM Aleg.RO: Contre intre putere si opozitie pe noul Cod fiscal. Valcov, audiat in Comisia de buget-finante

Publicat de: ---

Puterea

Liberalii cer demisia premierului si a ministrului Finantelor, pe care ii acuza ca fac promisiuni de relaxare fiscala pe care nu le pot sustine . In replica, Darius Valcov afirma ca, de fapt, opozitia se teme de efectele benefice pe care le vor avea masurile propuse si ii invita pe liberali la discutii. De altfel, ministrul Finantelor a explicat marti modificarile din Codul Fiscal. TVR News a transmis LIVE dezbaterile, intr-o Editie Speciala.

Ministrul Finantelor ar fi vrut sa prezinte propunerile din Codul Fiscal in fata tuturor deputatilor din Comisia de buget-finante. Au fost prezenti insa numai colegii sai din PSD si cativa deputati de la minoritatile nationale si UDMR. Liberalii au lipsit, in semn de protest fata de ceea ce ei au numit exercitiu de imagine al guvernului Ponta, pe care il acuza ca vrea sa pacaleasca populatia cu promisiuni de relaxare fiscala.

Dezbatere cu forta nu se poate, le-a raspuns ministrul Finantelor. Acesta sustine ca prin masurile propuse pentru urmatorii 5 ani, printre care reducerea TVA, a accizelor si a contributiilor sociale, in piata vor ramane 8 miliarde de euro. Anul viitor, economia va creste cu mai mult de 4 procente.

Guvernul va discuta propunerile si cu FMI. De altfel, Fondul Monetar a atras deja atentia ca masurile de relaxare fiscala trebuie analizate cu grija.


(103 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Contre intre putere si opozitie pe noul Cod fiscal. Valcov, audiat in Comisia de buget-finante | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30960392951965 seconds.