Vineri, 20 Februarie 2015 - 05:27 AM Aleg.RO: Udrea: Am spus in denuntul pe care l-am facut la Parchet ca viitorul sef SRI va fi ales de Coldea

Publicat de: ---

Puterea

"Am spus in denuntul pe care l-am facut la Parchet ca viitorul sef SRI va fi ales de Coldea . Iata ca asa este! Singurul lucru pe care Eduard Hellvig il va face acolo este sa ia pozitie de drepti in fata adjunctului sau cu patru stele. De altfel, este obisnuit cu aceasta ipostaza din campania electorala pentru prezidentiale. Il felicit pe Dan Voiculescu - nu credeam ca, in puscarie fiind, va putea sa-si numeasca propriul om in fruntea principalului serviciu de informatii din Romania", a scris Udrea pe contul sau de Facebook.

Ea mai spune ca il roaga pe Ion Cristoiu sa faca publice insemnarile din jurnalul ei referitoare la Eduard Hellvig si Florian Coldea, pentru a se vedea ca lucrurile se intampla "exact asa" cum a spus ea ca se vor intampla "inca din noiembrie".

Citeste si: Basescu: "Premierul de la Grivco" reuseste sa nominalizeze la SRI un om al lui Voiculescu. Socant! Citeste si: Iohannis, despre nominalizarea la SRI: Nu a fost lider politic care sa imi spuna ca nu e de acord Citeste si: Iohannis, despre Coldea: Nu exista din partea mea sau a lui Hellvig o intentie de schimbare brusca

In finalul postarii, Udrea precizeaza ca are voie sa comunice pe orice alte teme decat cele legate de cauza penala in care s-a dispus arestul la domiciliu.

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, joi, pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii.

El a spus ca in cursul zilei a avut intalniri cu liderii partidelor politice, carora le-a adus la cunostinta intentia sa de nominalizare a lui Eduard Hellvig pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii.

Iohannis a precizat ca a vorbit, de asemenea, si cu presedintii Camerei Deputatilor si Senatului.

Presedintele a mai spus ca, probabil, in cursul saptamanii vitoare Parlamentul va lua in dezbatere propunerea sa pentru sefia SRI.


(85 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Udrea: Am spus in denuntul pe care l-am facut la Parchet ca viitorul sef SRI va fi ales de Coldea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32694101333618 seconds.