Vineri, 20 Februarie 2015 - 05:27 AM Aleg.RO: Ciuca (PC): Hellvig are abilitatea si echilibrul necesare pentru a ocupa functia de director al SRI

Publicat de: ---

Puterea

“Pe Eduard Hellvig il cunosc pentru ca, la un moment dat, am avut proiecte comune . Este o persoana echilibrata, nu este ostentativ sau conflictual, cred ca acest lucru conteaza foarte mult. Are experienta in zona executivului, a fost si europarlamnetar, asa ca, sprijinit de structurile operative din interior si colaborand, cred ca poate coordona activitatea unui serrviciu foarte important”, a precizat Ciuca.

El a aratat ca o decizie privind votul din Parlament se va lua in conducerea partidului si la grup.

“Din punct de vedere personal, Eduard Hellvig este o persoana care are abilitatea si echilibrul necesar pentru ocuparea acestei functii. Cred ca este o nominalizare inspirata din perspectiva abilitatilor pe care le are. Este o opinie strict personala. De abia a fost anuntat, se va discuta la grup si in conducerea partidului in privinta votului din Parlament”, a adaugat Ciuca.

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, joi, pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii.

El a spus ca in cursul zilei a avut intalniri cu liderii partidelor politice, carora le-a adus la cunostinta intentia sa de nominalizare a lui Eduard Hellvig pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii.

Iohannis a precizat ca a vorbit, de asemenea, si cu presedintii Camerei Deputatilor si Senatului.

Presedintele a mai spus ca, probabil, in cursul saptamanii vitoare Parlamentul va lua in dezbatere propunerea sa pentru sefia SRI.


(119 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Ciuca (PC): Hellvig are abilitatea si echilibrul necesare pentru a ocupa functia de director al SRI | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29549217224121 seconds.