Vineri, 20 Februarie 2015 - 05:27 AM Aleg.RO: Iulian Hertanu, cumnatul premierului, acuzat de evaziune fiscala, a fost arestat pentru 30 de zile

Publicat de: ---

Puterea

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost arestat in dosarul privind fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de canalizare la Comarnic . In acelasi dosar, a fost arestat si omul de afaceri Vladimir Ciorba, in timp ce fostul consilier judetean de Prahova, Mihai Coman, va fi cercetat sub control judiciar.

Procurorii suspecteaza ca Iulian Hertanu a deturnat 7 milioane de lei din fondurile europene pentru refacerea retelei de canalizare din Comarnic. Trei parteneri de afaceri ai lui Hertanu sunt si ei acuzati in acelasi dosar.

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, fiul acestuia si deputatul Sebastian Ghita sunt acuzati ca au sprijinit deturnarea banilor. Ei sunt anchetati sub control judiciar. Lucrarile la canalizarea din Comarnic au inceput in 2012 si ar fi trebuit sa se incheie dupa 2 ani: nu sunt gata nici acum.

Premierul Victor Ponta nu a vrut sa comenteze cercetarile procurorilor. A subliniat insa ca mama sa nu are nicio calitate in acest dosar si nu a fost chemata de DNA la audieri.

Premierul a recunoscut ca acest scandal ii afecteaza imaginea, dar a precizat ca nu va demisiona din functie.


(113 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Iulian Hertanu, cumnatul premierului, acuzat de evaziune fiscala, a fost arestat pentru 30 de zile | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.33893609046936 seconds.