Vineri, 20 Februarie 2015 - 05:27 AM Aleg.RO: Victor Ponta: Cumnatul meu nu m-a consultat in privinta vreunui contract. De cand sunt premier nu a mai participat la vreo licitatie

Publicat de: ---

Puterea taguri: victor, ponta, cumnat, nu, consulta, contract, este, premier, participa, licitatie

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca cumnatul sau nu l-a consultat in privinta vreunui contract . Ponta a tinut sa precizeze ca de cand este prim-ministrul, Iulian Hertanu nu a mai participat la vreo licitatie.

Citeste si: Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, arestat preventiv in dosarul de fraude cu fonduri europene

„Repet, acel contract a fost incheiat pe 13 ianuarie 2012, cand eu eram deputat de Gorj si presedinte PSD, atat. Ba mai mult, primar era cineva de la PDL. Iar Ghita si Vlad Cosma nu aveau nicio functie atunci. Eu nu pot sa comentez lucruri din dosar. Categoric cumnatul meu nu m-a consultat in privinta a nimic, nici nu aveau cu ce sa il ajut si nici nu era cazul sa ma consulte. De cand sunt eu premier, nici nu cred ca a participat la vreo licitatie. Ultimul contract e cel din 13 ianuarie 2012”, a afirmat premierul Victor Ponta.

Citeste si: Victor Ponta: I-am cerut iertare mamei mele pentru ca a fost porcaita si facuta in toate felurile

„Dupa ce am preluat functia de premier, tuturor celor apropiati le-am spus ca din acel moment orice lucru legat de viata lor personala va avea un tratament special, pentru ca fac parte din familia mea. Le-am spus care este riscul cand cineva este intr-o functie publica”, a completat prim-ministrul.

Premierul Victor Ponta a tinut sa precizeze ca mama sa nu are nicio calitate procesuala in acest dosar, motiv pentru care nu va fi citata de procurori.

„Eu acum sunt cu mama, am intrebat-o daca au chemat-o procurorii, daca are vreo functie in firma si a zis ca nu. Referatul nu exista in numele mamei mele. Maine o sa ceara o hartie prin care se va dovedi ca nu are nicio calitate procesuala”, a mentionat premierul Victor Ponta.

Acesta a sustinut ca declaratia prin care ii cerea lui Traian Basescu sa demisioneze din postul de presedinte din cauza problemelor cu justitia ale fratelui sau este in continuare valabila, deoarece seful statului numeste magistratii, in timp ce Guvernul pe care il conduce el nu are astfel de atributii.


(117 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Victor Ponta: Cumnatul meu nu m-a consultat in privinta vreunui contract. De cand sunt premier nu a mai participat la vreo licitatie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31443810462952 seconds.