Vineri, 20 Februarie 2015 - 05:27 AM Aleg.RO: Klaus Iohannis trebuie sa-i ceara demisia premierului Victor Ponta

Publicat de: ---

Kamikaze

Presedintele Klaus Iohannis tace profund de cind a preluat mandatul atunci cind vine vorba de Victor Ponta . Poate cea mai semnificativa liniste s-a asternut la Cotroceni cind Ponta a emis o ordonanta de urgenta prin care sa-si spele plagiatul.

Fanii si apropiatii lui Iohannis spun ca presedintele conduce fara artificii retorice. Faptele arata, totusi, ca Iohannis se activeaza cind considera ca e necesar. Ultimul exemplu: votul senatorilor impotriva urmaririi penale in cazul lui Varujan Vosganian, criticat de presedintele Romaniei. Care se dovedeste, astfel, consecvent cu promisiunea unei politici anticoruptie la Cotroceni.

Dar daca Iohannis a simtit nevoia sa iasa din mutenie in cazul unui dosar penal care nici macar nu poate fi deschis, e cu atit mai urgent ca presedintele Romaniei sa intervina in cazul unui dosar penal in lucru. Un dosar penal in care cumnatul premierului, impreuna cu doi deputati ai puterii (Vlad Cosma de la PSD si Sebastian Ghita, fost PSD, prieten la catarama cu Ponta), sint acuzati ca au deturnat peste jumatate dintr-un proiect pe bani europeni.

Ca probe exista o dovedeste, fie si partial, arestarea lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului, ca sa nu mai pomenim si punerea sub control judiciar a deputatilor Cosma (aparat de arest chiar de catre Ponta!) si Ghita.

In acest moment, Ponta, premierul unei tari din UE care traieste din perfuzii cu bani europeni, este suspect ca poate influenta ancheta penala a DNA pentru a-si apara familia. Ba chiar, asa cum am aratat mai sus, este complice cu cumnatul sau, impiedicind arestarea deputatului Cosma, cercetat de DNA in acelasi dosar cu cumnatul lui Ponta.

Un premier din UE care, prin propria familie, fura bani europeni nu mai poate fi premier in UE. Poate in Transnistria, poate in Belarus, poate prin vreun stat african macinat de razboaie civile interminabile. Dar Ponta nu mai poate fi premier al unei Romanii europene cind propria sa familie tilhareste Uniunea Europeana.

Tocmai de aceea, presedintele Klaus Iohannis trebuie sa-i ceara demisia premierului Victor Ponta. Acum.

prisacariu.ro

Ma-ta n-are firma!

___

Victor Ponta, cumnat de posibil evazionist: “Evaziunea fiscala este crima”

___

Scrisoare catre doamna Cornelia Naum (mama lui Victor Ponta)

___

Asta e chiar nasoala: ca sa-si scape cumnatul, Ponta a impiedicat o arestare a DNA

___

Un polonic de lecitina la Ilie Sarbu si Victor Ponta, va rog! Si demisia, Basescule!

___

Muma lui Victor Viorel


(137 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Kamikaze

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Kamikaze:

Klaus Iohannis trebuie sa-i ceara demisia premierului Victor Ponta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30138683319092 seconds.