Miercuri, 18 Februarie 2015 - 05:29 AM Aleg.RO: Opozitia cere capul lui Ciorbea

Publicat de: ---

7plus Autor: Simona Badulescu

Deputatul PNL Ionel Palar cere conducerilor celor doua Camere demararea procedurilor necesare revocarii lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului .

 

Opozitia cere revocarea din functie a lui Victor Ciorbea, pe care il acuza ca e avocatul lui Victor Ponta, nu al poporului

?Institutia Avocatului Poporului, cu domnul Victor Ciorbea in fruntea ei, a devenit inutila, este un consum irational de resurse financiare si umane?, a decretat Ionel Palar. Mai mult, liberalul sustine ca Ciorbea este de-a dreptul ?nociv? in functia respectiva si ca s-a facut remarcat doar prin ?slugarnicia? de care da dovada fata de Victor Ponta. ?Raportul MCV, dat publicitatii la inceputul acestui an, a confirmat faptul ca domnul Victor Ciorbea nu este Avocatul Poporului, ci avocatul lui Victor Ponta. Decizia privind neconstitutionalitatea OUG 55/2014 a confirmat faptul ca domnul Ciorbea este nociv in fruntea acestei institutii. Ordonanta privind migratia alesilor locali a produs efecte juridice, iar domnul Ciorbea se face direct vinovat pentru aplicarea ei (…) Domnul Ciorbea a facut jocul premierului Ponta si in cazul OUG care permite persoanelor care detin titlul de doctorat sa renunte la acesta – cand avea obligatia, ca si in cazul asa-zisei Ordonante a migratiei alesilor locali, sa sesizeze CCR?, si-a completat Palar rechizitoriul anti-Ciorbea.


(97 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Opozitia cere capul lui Ciorbea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30256104469299 seconds.