Marți, 17 Februarie 2015 - 06:07 AM Aleg.RO: Basescu, despre votul din Parlament pe cazurile Udrea si Vosganian: Care e femeia, care e barbatul?

Publicat de: ---

AMOS News

"Daca ma uit, s-au votat patru cereri de arestare intr-o noapte, intr-o seara, iar la Vosganian nici macar sa apara in fata procurorilor nu a fost lasat . S-a facut bine remarca aceea, in presa: Care e femeie si care este barbatul?”, desi, daca te uiti la ei nu poti sa-i confunzi, dar prin comportament, Elena Udrea s-a dovedit a fi un om puternic, un om cu principii si ce mi-a placut foarte mult la doamna Udrea este ca n-a contrazis ce a sustinut timp de zece ani, ca justitia trebuie sa functioneze, chiar daca nu cred ca-i place cum o trateaza justitia sau nu justitia, ma rog, Parchetul", a spus Basescu la TVR.

El a aratat ca nu a citit reactia presedintelui Klaus Iohannis pe facebook, dar crede ca acesta a avut o pozitie corescta in acest caz. "Regret ca nu citesc Facebookul domnului presedinte, dar este o pozitie corecta", a spus Basescu.

Basescu a fost intrebat despre faptul ca legea fundamentala, Constitutia, spune ca Senatul sau Camera pot sa voteze in favoarea sau in defavoarea unei cereri.

"Daca discutam constitutional, Senatul are acest drept, ca de altfel si Camera Deputatilor. La fel cum Camera Deputatilor a facut un efort gigantic cand a fost vorba de doamna Udrea, iar Senatul a spus "Stop joc". Este legala si una si alta din cele doua pozitii, dar trebuie umblat la Constitutie", a mai spus Basescu.

El a aratat ca nu trebuie sa existe imunitate pentru abuz in serviciu si pentru coruptie.

"Sa nu existe imunitate pentru abuz in serviciu, pentru coruptie nu poate fi imunitate in nicio tara din lumea asta, dar in acelasi timp trebuie sa existe tratament egal. Spuneam, mai inainte, domnul Voiculescu a stat 10 ani si a tocat toata justitia romana cu televiziunile in timp ce avea un proces in derulare si nu i-a cerut nimeni nici macar masuri preventive elementare", a adaugat Traian Basescu.

Citeste si: Traian Basescu: Generatia lui Ponta, Sova si Ridzi - ratata. Incep investitia in Eugen Tomac Citeste si: Basescu, despre ministrii din guvernul Boc, condamnati: La mine, nimeni nu a gasit un culcus Citeste si: Traian Basescu: Elena Udrea nu minte, nu am auzit sa ia bani. Am incredere in ea si in justitie

 


(105 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Basescu, despre votul din Parlament pe cazurile Udrea si Vosganian: Care e femeia, care e barbatul? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30553913116455 seconds.