Marți, 17 Februarie 2015 - 06:07 AM Aleg.RO: Avocatul Elenei Udrea: Cred ca a intrat in istorie. Este a saptea cerere adresata Parlamentului intr-un rastimp foarte scurt

Publicat de: ---

7plus Autor: C . S.

In ciuda faptului ca Elena Udrea a fost adusa, luni in jurul pranzului, la DNA, pentru a discuta cu procurorii, in conditiile in care i se aduc noi acuzatii, in dosarul “Gala Bute”, unul dintre avocatii sai a precizat ca fostul ministru se asteapta ca in decursul zilei urmatoare sa poata parasi arestul preventiv, masura impusa in cazul ei in “dosarul Microsoft”.

 

“Cred ca a intrat in istorie. Este a saptea cerere adresata Parlamentului intr-un rastimp foarte scurt”, a declarat avocatul Striblea, la iesirea de la DNA, mentionand ca Udrea are doar calitatea de suspect.

In ciuda faptului ca DNA a facut, luni, o noua solicitare de incuviintare a urmaririi penale si a arestarii preventive a deputatului PMP, aparatorul legal al Elenei Udrea a lasat sa se inteleaga ca “stringenta” e contestatia care se judeca maine, la Instanta Suprema, fata de masura arestarii preventive pentru 30 de zile a fostului ministru, in “dosarul Microsoft”.

In acest sens, avocatul Marius Striblea a anuntat ca Elena Udrea spera ca marti sa fie eliberata, mai exact ca magistratii Instantei Supreme sa decida ca poate sa paraseasca arestul preventiv. “Da, doamna Udrea se asteapta sa fie eliberata maine (marti-n.r)”, a declarat aparatorul legal al fostului ministru.


(89 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Avocatul Elenei Udrea: Cred ca a intrat in istorie. Este a saptea cerere adresata Parlamentului intr-un rastimp foarte scurt | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29646801948547 seconds.