Marți, 17 Februarie 2015 - 06:07 AM Aleg.RO: Deputat rus: „Sunt mandru ca ma aflu pe lista neagra a UE”

Publicat de: ---

Cotidianul

Sanctiunile adoptat de Uniunea Europeana impotriva a 19 persoane din Ucraina si Rusia si 9 entitati, au intrat in vigoare luni, odata cu publicarea acestei liste in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, transmite B1 .ro.

Aplicarea sanctiunilor a fost amanata cu o saptamana, la 9 februarie, din cauza negocierilor privind criza din Ucraina. Sanctiunile au intrat in vigoare luni, imediat dupa publicarea listei pe site-ul Jurnalului Oficial al UE.

Printre persoanele sanctionate se numara patru lideri ai unor grupari armate care lupta in estul Ucrainei, noua oficiali din cadrul republicilor autoproclamate Donetk si Lugansk, precum si cinci oficiali rusi. Printre acestia din urma se afla doi oficiali de rang inalt din cadrul Ministerului rus al Apararii, implicati in sprijinirea desfasurarea de trupe rusesti in Ucraina. Acestia sunt Anatoli Antonov, ministru adjunct, si Arkadi Bahin, prim-adjunct al ministrului Apararii.

Valerii Raskin, deputatul Dumei de Stat din Rusia, seful organizatiei din Moscova al Partidului Comunist se declara mandru de includerea sa in actualizata „lista neagra” a Uniunii Europene. „Am fost inclus in lista de sanctiuni. Sunt mandru. Este un cadou de ziua mea”, a scris deputatul rus pe Twitter, potrivit Independent.md.


(113 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Deputat rus: „Sunt mandru ca ma aflu pe lista neagra a UE” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30594205856323 seconds.