Joi, 05 Februarie 2015 - 05:30 AM Aleg.RO: Udrea: Nu doresc sa mai amestec Justitia in scandalul dintre mine si generalul Coldea de la SRI

Publicat de: ---

Gândul

”Nu doresc sa mai amestec justitia in scandalul dintre mine si generalul Coldea, de la SRI . Nu mai vreau sa fac acest lucru”, a afirmat Udrea, dupa sedinta comisiei juridice care a avizat favorabil solicitarea DNA de incepere a urmaririi sale penale in dosarul ”Gala Bute”.

Udrea a spus ca a cerut membrilor comisiei juridice sa voteze favorabil solicitarea DNA si ca nu va ataca niciodata justitia.

”Am vazut tactica celor care incearca sa raspunda acuzatiilor pe care eu le-am adus generalului Coldea. Este o tactica prin care incearca sa ma decredibilizeze: Udrea ataca justitia, Udrea ataca SRI. In nici intr-un caz Udrea nu va ataca niciodata justitia, nu atac SRI, vorbesc despre un om”, a mai aratat Udrea, adaugand ca este dreptul procurorilor sa cerceteze, sa ancheteze un fost ministru, inclusiv pe ea.

Ea a mai spus ca nu doreste sa discute despre fondul cauzei sale pentru ca nu o cunoaste si se afla si sub control judiciar, adaugand ca nu a vorbit cu fostii sai colegi, nici cu Adriean Videanu, nici cu Ion Ariton.

Intrebata cum arata o zi din viata ei, Udrea a raspuns: ”Nu chiar asa ca inainte, sa stiti”. Udrea a adaugat ca o are alaturi pe mama ei si familia.

Comisia juridica a avizat favorabil miercuri solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, cu 20 de voturi "pentru", un vot ”impotriva”, o abtinere si un vot anulat.

Deputatul PMP Elena Udrea este urmarita penal in dosarul Microsoft, pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere, fiind acuzata ca a dobandit si folosit bunuri despre care stia ca provin din infractiuni. Elena Udrea este sub control judiciar din 29 ianuarie pana in 29 martie.

Pe de alta parte, in dosarul "Gala Bute", Directia Nationala Anticoruptie a cerut luni aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, fiind suspectata de abuz in serviciu, cu obtinerea pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

Citeste si: Comisia juridica a Camerei a AVIZAT in unanimitate inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea Citeste si: Udrea: Nu m-ar mira sa continue abuzurile, chiar si cu o incercare de arestare, desi nu exista motiv

 


(109 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Udrea: Nu doresc sa mai amestec Justitia in scandalul dintre mine si generalul Coldea de la SRI | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30907297134399 seconds.