Vineri, 30 Ianuarie 2015 - 05:51 AM Aleg.RO: Fosta sefa DIICOT Alina Bica, dusa din arestul Politiei Capitalei la DNA pentru a fi audiata

Publicat de: ---

Puterea taguri: fosta, sefa, diicot, alina, bica, duce, arest, politia, capitalei, dna, este, audiata

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost adusa, joi, la sediul DNA, pentru a fi audiata . Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, ca Bica a fost adusa din arestul Politiei Capitalei la DNA pentru a da mai multe explicatii anchetatorilor.

Citeste si: Mesajul avocatului Lucian Bolcas pentru Elena Udrea: Sa te ajute Dumnezeu, daca mai poate!

La DNA este audiata si Elena Udrea, in dosarul Microsoft. Potrivit unor documente ale procurorilor DNA, Elena Udrea a fost pusa sub acuzare pentru spalare de bani si fals in declaratii de avere, intrucat nu a mentionat imprumuturi acordate de fostul sau sot, Dorin Cocos, firmei acestuia SC Euro Hotels International Co SRL, in conditiile in care Udrea declara incasarea de dividende de la aceasta societate.

Citeste si: Elena Udrea, dusa cu mandat la DNA pentru a fi audiata: Ma surprinde decizia procurorilor de a proceda

La data de 15 decembrie 2014, Alina Bica a fost trimisa in judecata pentru ca, in calitate de reprezentant al Ministerului Justitiei in comisia ANRP, impreuna cu membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, i-a aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian, in 2011, despagubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

În acelasi dosar sunt judecati pentru abuz in serviciu Crinuta Dumitrean, sefa Comisiei Centrale de Despagubiri, Sergiu Ionut Diacomatu, deputatul Catalin Florin Teodorescu, Remus Virgil Baciu, Lacramioara Alexandru, Oana Vasilescu si Dragos George Bogdan. Evaluatorul Emil Nutiu si omul de afaceri Gheorghe Stelian sunt acuzati de complicitate la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.


(317 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Fosta sefa DIICOT Alina Bica, dusa din arestul Politiei Capitalei la DNA pentru a fi audiata | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.39992499351501 seconds.