Vineri, 30 Ianuarie 2015 - 05:51 AM Aleg.RO: Zgonea: Deputatii care au lipsit de la discutiile despre insolventa si credite vor fi sanctionati

Publicat de: ---

Gândul OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

"Am vazut ca la mijlocul lunii ianuarie opozitia a cerut convocarea de urgenta a plenului pentru a vedea romanii, si m-am trezit, dupa ce am aprobat in Birou in unanimitate cu ovatiuni, ca sa folosesc un termen a la Caragiale, colegii nostri au ramas fie blocati probabil intr-un aeroport in drum spre Camera Deputatilor, in vacante, fie pe acasa, prin circumscriptii . Si am cerut presedintelui Comisiei juridice, si presedintelui Comisiei de buget sa prezinte Biroului Permanent lista cu absentii la cele doua comisii pana luni, urmand ca Biroul Permanent sa trimita Comisiei juridice ca sa-i sanctioneze pe cei care au ramas in vacante", a declarat Zgonea, dupa sedinta Biroului Permanent.

El le-a cerut parlamentarilor sa termine cu "ipocrizia".

"Ne place sa fim in vacante. Indiferent ca sunt colegii de la PSD, nu m-am nascut in functia asta, daca vor, sa ma schimbe, dar sa terminam odata cu ipocrizia asta. Vrem sa sustinem un proiect de lege, dupa care ne trezim ca colegii nostri nu vin la comisii si dumneavoastra prezentati imagini cu o comisie in care gasiti pe ministrul Valcov fara colegi. Acei colegi care au lipsit, sa fie sanctionati conform regulamentului de catre Comisia juridica", a adaugat Zgonea.

Comisia de buget a fost convocata pentru discutii despre criza creditelor in franci elvetieni, insa la doua termene nu s-a putut intruni din lipsa de cvorum, in pofida faptului ca ministrul Finatelor Darius Valcov a venit la lucrari.

 

Citeste si Valeriu Zgonea nu mai vrea sa cumpere flori pentru Camera Deputatilor Citeste si Vicepresedinte PMP: Udrea ne-a anuntat din decembrie ca a decis sa se retraga de la conducerea PMP ca aceste suspiciuni sa nu se rasfranga asupra partidului Citeste si Replica lui Ciorbea, criticat in Raportul MCV: „Ne asumam, cu o observatie”


(274 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Zgonea: Deputatii care au lipsit de la discutiile despre insolventa si credite vor fi sanctionati | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.43221497535706 seconds.