Joi, 29 Ianuarie 2015 - 05:47 AM Aleg.RO: Scandalul Vanghelie-Ghita livreaza "marfa" pentru procurori

Publicat de: ---

Bursa      Certurile dintre actuali si fosti membri ai PSD devin tot mai interesante pentru ... procurori. Acuzele s-au mutat din spatiul ideologic si al tradarilor politice in cel al infractiunilor penale. In stilul sau consacrat, Marian Vanghelie a iesit tare la atac, ultimul vizat de acuzele sale fiind fostul membru al PSD, patronul postului Romania TV, deputatul Sebastian Ghita. In cadrul unei emisiuni difuzate pe B1 TV, cei doi au avut un dialog pe alocuri halucinant, pigmentat cu acuzatii si insinuari dintre cele mai grave.
     Primarul sectorului 5 a recunoscut ca interventia lui Sebastian Ghita in res¬pectiva emisiune l-a incitat sa spuna mai multe lucruri decat ar fi dorit: "Sebastian Ghita conduce PSD-ul. Eu nu am reusit sa vorbesc cu Ghita. Cand eram sef la PSD, Ghita dormea la usa. Ai facut bataturi cat ai dormit la usa la Mircea Geoana.(...) Domnul Ghita nu putea nici macar sa se viseze consilier local daca nu era Ponta si nu falsificau voturile la congres. (...)Ai falsificat licitatii. Vei raspunde, ca nu vei fi la infinit cu Victor Ponta.(...) Asa, ca m-ati incitat un pic, va intreb daca aveti vreo legatura cu niste bani de la OMV? Aveti bani luati din prea multe zone si nu mai tineti minte. Vreti sa va aduc aminte eu ceva? Exista cumva doua off-shore-uri in afara care au niste contracte cu OMV si aveti vreo legatura? (...) Eu de obicei discut cu presa si daca institutiile statului ma cheama, ma duc, eu nu sunt reclamagiu la institutiile statului. (...) Ca politician am dreptul sa fiu suparat, senzatia mea este ca dumneavoastra l-ati inlocuit pe Bittner in Romania si ca dumneavoastra preluati toate afacerile si ca dumneavoastra va ocupati pe toata zona de IT,de fonduri europene...? Daca ati luat si returnare de TVA stiti cumva?Lucrurile astea le-am spus si in interiorul partidului, nu le-am spus public la vremea aia ca eram in partid si nu puteam".
     Sebastian Ghita i-a recomandat lui Marian Vanghelie sa se prezinte la Procuratura, pentru a nu deveni tainuitor in ceea ce il priveste, si i-a reprosat ca are un mod de a face politica nefrecventabila: "Nu vreau sa ii reprosez nimic lui Vanghelie. Le reprosez oamenilor care s-au lasat pacaliti de acest om.(...)
     Daca ne vom intoarce la momentul in care Vanghelie va face si va desface guverne, o sa faca majoritati, ne inselam.(...) Am sa desconsider orice tabara sau politica din care veti face parte. Nu cred ca aveti probitatea morala de a va da cu parerea despre colegii mei din comisia SRI si despre aceasta institutie. Sper din tot sufletul sa nu ajungem vreodata la mana domnului Vanghelie. (...)Va recomand din nou, daca nu cumva v-ati intalnit cu Mos Craciun in parc iar in seara asta si stiti din nou lucruri, sa mergeti la orice institutie abilitata a statului. Eu nu am cunostinta despre asa ceva si va recomand calduros, pentru a nu mai continua sa tot proliferati informatii despre colegi sau despre mine, oricand vi se pare ceva ciudat in societate, sa faceti ca orice om din Romania, sa mergeti la institutii!"
     Trebuie precizat ca in acest moment nici Marian Vanghelie si nici Sebastian Ghita nu mai fac parte din PSD - primul a fost exclus din partid iar cel de-al doilea si-a dat demisia dupa o disputa cu Ion Iliescu. Tocmai de aceea, conducerea partidului nu are nicio parghie sa opreasca astfel de dispute.   


(92 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

Scandalul Vanghelie-Ghita livreaza "marfa" pentru procurori | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30455994606018 seconds.