Joi, 29 Ianuarie 2015 - 05:47 AM Aleg.RO: Zgonea: Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se reuneste joi

Publicat de: ---

Cotidianul

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va reuni joi pentru a lua act de scrisoarea trimisa de presedintele Klaus Iohannis privind demisia directorului SRI George Maior, document care ve fi trimis ulterior catre Birourile Permanente reunite, a anuntat presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, citat de Mediafax .

„Este o procedura parlamentara stabilita. Biroul Permanent al Camerei este convocat, citesc acest document, stabilim ca nu este de competenta noastra si il trimit catre Birourile Permanente reunite, asa incat suntem obligati sa facem un Birou Permanent reunit de indata ca sa luam act si sa stabilim procedurile pe care le vom face in aceasta chestiune”, a spus Zgonea.

„Noi nu avem competenta, daca nu avem o nominalizare din partea presedintelui statului, dar va trebui sa informam comisia de specialitate, astfel incat sa fie pregatita in perioada urmatoare. Sunt vacantate ambele posturi si cel de director general al SRI, cat si al SIE. Loctiitorii sunt profesionisti, sunt ofiteri activi recunoscuti si acceptati de toata lumea si apreciati pentru activitate, dar revine Parlamentului acest atribut, impreuna cu presedintele statului, conform legislatiei in vigoare. Noi luam act de o scrisoare pe care am primit-o din partea presedintelui Klaus Iohannis”, a precizat Zgonea.

George Maior, si-a inaintat, marti, demisia de la conducerea SRI presedintelui Romaniei, iar Klaus Iohannis a acceptat-o, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.


(167 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Zgonea: Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se reuneste joi | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32482409477234 seconds.