Marți, 27 Ianuarie 2015 - 05:48 AM Aleg.RO: Ponta nu stie daca va mai vota Legea insolventei sustinuta de PSD: Sa vad forma

Publicat de: ---

Gândul Mediafax FOTO

Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Ponta a spus, luni, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca parerile partidelor componente sunt diferite vizavi de Legea insolventei, in baza ideologiei de la care se revendica fiecare formatiune .

„Am discutat si in coalitie. Aici nu avem pareri la fel. PSD e in favoarea unei legislatii care sa protejeze persoanele fizice, noi fiind de stanga, e normal. PLR si PC, fiind serios de dreapta, nu prea sunt de acord cu asa ceva si trebuie in Parlament sa se voteze”, a spus Ponta.

Intrebat daca se va media in interiorul coalitiei tema Legii insolventei, Ponta a raspuns negativ, el aratand ca Parlamentul este cel care va decide, prin vot.

„Nu, dar nu e nevoie, asta nu e o chestiune pe care am discutat-o in coalitie. Repet, e si o chestiune de ideologie: noi, ca partid de stanga, e normal sa tinem mai mult cu debitorii. Partidele de dreapta e normal sa tina cu mediul de afaceri si cu bancile. Mai de departe, cea mai inexplicabila pozitie o are PNL, care e de dreapta si are o pozitie chiar de extrema stanga fata de noi”, a spus Ponta.

El a aratat ca parlamentarii PSD sunt pentru o lege care sa protejeze debitorii, respectiv o lege care sa reglementeze protectia persoanele fizice.

Intrebat daca va vota Legea insolventei, ca deputat, Ponta a raspuns: „Sa vad forma...”.

 

Citeste si Sesiune extraordinara in Parlament pentru legea insolventei persoanelor fizice dupa ce francul a trecut de 4,4 lei Citeste si Presedintele Traian Basescu a promulgat legea insolventei Citeste si Remus Vulpescu, la Gandul LIVE, despre MIZA INSOLVENTEI Hidroelectrica: "Baietii destepti" din Energie ar putea primi atat contractele, cat si penalitati de 300 de milioane de euro


(76 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Ponta nu stie daca va mai vota Legea insolventei sustinuta de PSD: Sa vad forma | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.41227889060974 seconds.