Marți, 27 Ianuarie 2015 - 05:48 AM Aleg.RO: Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv, Ioan Adam, in arest la domiciliu

Publicat de: ---

Puterea

Fostul deputat, Viorel Hrebenciuc ramane in arest . Este decizia magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie, luata luni. In schimb, in cazul fostului parlamentar, Ioan Adam, judecatorii au stabilit ca el sa fie plasat in arest la domiciliu.

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv, in timp ce fostul deputat Ioan Adam va sta in arest la domiciliu, au decis luni judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cei doi au fost trimisi in judecata de procurorii DNA saptamana trecuta in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Prima parte a procesului se va desfasura in camera preliminara, etapa in care vor fi efectuate mai multe acte de procedura, transmite Agerpres. In cadrul acestor proceduri, judecatorul a verificat masurile preventive in cazul inculpatilor.

Instanta a decis mentinerea arestarii preventive in cazul inculpatilor Viorel Hrebenciuc, Dan Costin Bengescu, Paltin Sturdza si Ordog Lorand Andras.

De asemenea, magistratii au mentinut arestul la domiciliu in cazul lui Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc. In schimb, judecatorii au inlocuit arestul preventiv cu arestul la domiciliu in cazul fostului deputat Ioan Adam.

Din arest preventiv va fi eliberat si Iosif Kadas, acesta urmand sa fie judecat, alaturi de Janica Poenaru si Ioan Sorin Iacob, sub control judiciar.

Totodata, a fost mentinut controlul judiciar in cazul lui Tudor Chiuariu si Adam Craciunescu. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi contestata.

 


(100 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv, Ioan Adam, in arest la domiciliu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.294842004776 seconds.