Miercuri, 21 Ianuarie 2015 - 05:45 AM Aleg.RO: Proiectul de lege privind insolventa persoanelor fizice, in dezbatere la Parlament

Publicat de: ---

Puterea taguri: proiect, lege, insolventa, persoana, fizica, dezbatere, parlament, comisie, juridica

Proiectul de lege privind insolventa persoanelor fizice, in dezbatere la Parlament . Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, marti, sa convoace Comisia juridica, incepand de miercuri, pentru a elabora raportul la proiectul legii insolventei persoanei fizice. Presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a afirmat, ca plenul va fi convocat saptamana viitoare, in 24 de ore de la finalizarea raportului.

Sedinta de miercuri a Comisiei juridice urmeaza sa inceapa la ora 10.00, dezbaterile putand continua pana saptamana viitoare.

Valeriu Zgonea a mai spus ca plenul urmeaza sa fie convocat in 24 de ore de la momentul finalizarii raportului asupra proiectului de lege.

Biroul Permanent al Camerei Deputatillor a mai decis sa se convoace pentru miercuri, la ora 11.00, Comisia de buget pentru a discuta despre situatia creata prin cresterea brusca a francului elvetian in raport cu euro si leu.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a precizat, intr-un comunicat de presa, ca PNL cere convocarea in sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea legii insolventei persoanei fizice, pe motiv ca este ”singura reglementare” care poate ajuta, in contextul cresterii francului elvetian.


(87 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Proiectul de lege privind insolventa persoanelor fizice, in dezbatere la Parlament | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32533621788025 seconds.