Miercuri, 21 Ianuarie 2015 - 05:45 AM Aleg.RO: Geoana si Vanghelie isi trag la gioale pentru ?noul PSD?

Publicat de: ---

7plus Autor: Ana-Maria Ludatser

Viitorul mare partid de stanga ?e doua? . Nu pentru ca asa ne-ar spune Marian Vanghelie, ci pentru ca asa stau lucrurile pe hartie.

 

Cu ajutorul Anei Catauta (foto jos), Mircea Geoana a inregistrat Partidul Social-Democratiei Independente

Ca dovada a increderii pe care si-o poarta, Mircea Geoana si Marian Vanghelie au inregistrat cate un partid de caciula la OSIM. Ca pe Vanghelie l-a dus capul sa se asigure ca paine si cutitul sunt la el, nu mira pe nimeni, primarul Sectorului 5 demonstrand de-a lungul timpului ca l-a smecherie putin il intrec.

Ana Catauta

Surprinzatoare este insa  miscarea lui Mircea Geoana care nu prea da semne ca ar intelege ceva din politica. Pentru ca statul la coada la ghiseu si completarea de formulare nu e treaba de barbat, fiind o chestiune mult prea migaloasa, cei doi politicieni au preferat sa lase aceasta misiune in grija doamnelor importante din viata lor. Altfel spus, in loc sa fie trimise la cratita Oana Niculescu ? Mizil, partenera lui Marian Vanghelie si Ana Catauta ? consiliera lui Mircea Geoana, a fost trimise la OSIM.  In timp ce Oana Mizil a depus documentele pentru ?Partidul Social Democrat Independent?,  o solicitare similara a venit si din partea Anei Catauta pentru inregistrarea marcii ?Partidul Social-Democratiei Independente? Adica aceeasi ?Marie? dar usor mai stalcita  de parca ar fi pronunta-o Vanghelie.

Marian Vanghelie a mandatat-o pe Oana Mizil (foto jos) sa obtina ?certificatul de nastere? al Partidului Social Democrat Independent

Ambele cereri privesc ?activitati de educatie, instruire,  divertisment, activitati sportive si culturale, servicii stiintifice si tehnologice, precum si servicii de cercetare si de creatie, referitoare la acestea, servicii de analiza si cercetare industriala, crearea si dezvoltarea calculatoarelor si a programelor de calculator, servicii juridice, servicii de siguranta pentru protejarea bunurilor si persoanelor, servicii personale si sociale oferite de catre terti destinate sa satisfaca nevoile indivizilor, dar si activitati de natura politica?, Interesant este cum il vor imparti Geoana si Vanghelie pe deputatul Radu Popa, singurul parlamentar care a lasat sa se inteleaga pana acum ca ar fi dispus sa se transfere la ?noul PSD?.

Oana Mizil

Credeti ca Mircea Geoana ?i Marian Vanghelie vor ajunge sa-?i dispute paternitatea ?noului PSD??

Da, ma astept sa aiba o disputa pentru paternitatea numelui formatiunii Nu, nu cred ca se va ajunge la asta E fix ce le-ar lipsi. Sa ajunga sa se certe cand nici nu au pornit bine la drum cu mult-anuntatul proiect politic Abia astept sa vad reactia lui Geoana, daca ajunge Vanghelie sa se supere pe tema asta

Vezi Rezultate

 Loading ...


(64 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Geoana si Vanghelie isi trag la gioale pentru ?noul PSD? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32540416717529 seconds.