Miercuri, 21 Ianuarie 2015 - 05:45 AM Aleg.RO: Negrut: Depunerea candidaturilor la sefia PMP se va face in baza unei motiuni pana pe 28 ianuarie

Publicat de: ---

Financiarul

Consiliul Executiv National al PMP a decis ca depunerea candidaturilor la sefia partidului sa se faca pana la data de 28 ianuarie in baza unei motiuni sustinuta de minim 35 de membri, iar numarul delegatilor la Congresul din 8 februarie sa fie de 729, a declarat secretarul general al formatiunii, deputatul Clement Negrut, marti, intr-o conferinta de presa .

“Congresul va fi organizat la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 11.00″, a declarat secretarul general al PMP, la finalul Consiliului Executiv National al partidului.

Clement Negrut a reamintit ca luni, in cadrul Colegiului National al PMP, s-a stabilit ca depunerea candidaturilor la sefia partidului se va face in baza unei motiuni.

“Deci vom avea o noutate in Statutul Partidului Miscarea Populara, se vor depune motiuni. Astazi am stabilit termenul final de depunere al motiunilor care va fi data de 28 ianuarie ora 12,00 la sediul PMP din strada Nicolae Iorga. Am stabilit, totodata, astazi, numarul de delegati la congres care va fi 729 de delegati, membri ai PMP din toata tara. S-a stabilit comisia de organizare si de desfasurare a congresului, formata din cinci persoane, care va analiza in data de 28 din punct de vedere al formei si continutului statutar al motiunilor, urmand ca organizatiile judetene sa se pronunte in termen de cinci zile asupra acestor motiuni”, a declarat secretarul general al PMP.

Negrut a adaugat ca CEN al PMP a decis convocarea Colegiului National in aceeasi zi cu Congresul formatiunii, in cadrul caruia va fi validat Statutul Partidului Miscarea Populara.

Secretarul general al PMP a afirmat ca intentioneaza sa candideze la sefia partidului in baza unei motiuni. “In momentul de fata este si intentia mea de a candida, cum este si intentia inca a catorva colegi din PMP, dar categoric nu e o decizie luata. Este o intentie, luati-o ca o declaratie de intentie”, a spus Negrut.

Nu in ultimul rand, secretarul general al PMP a mai spus, intrebat in acest sens, ca la Congresul formatiunii va fi invitat sa participe si fostul presedinte Traian Basescu.

“Noi, categoric, o sa-l invitam pe domnul presedinte Traian Basescu la congres”, a mai declarat Clement Negrut. (Agentia Nationala de Presa AGERPRES)


(117 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Financiarul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Financiarul:

Negrut: Depunerea candidaturilor la sefia PMP se va face in baza unei motiuni pana pe 28 ianuarie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29627919197083 seconds.