Miercuri, 21 Ianuarie 2015 - 05:45 AM Aleg.RO: Numele SURPRIZA pe care-l va avea partidul lui Geoana si Vanghelie

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

"Noul PSD este principalul meu proiect politic . Zilele urmatoare grupul de initiativa va lansa in dezbatere acest proiect si in interiorul PSD, si pentru opinia publica, pentru ca, in final, sa devina o platforma ce va fi propusa in cadrul Congresului PSD. Aceasta denumire (PSDI, n.r.), impreuna cu altele, e o varianta de studiu, dar secundara proiectului meu principal care se numeste «Noul PSD»", a spus Geoana.

Consiliera senatorului Mircea Geoana, Ana Maria Catauta si deputatul Oana Niculescu Mizil au depus la OSIM solicitari de inregistrare a marcii "Partidul Social Democrat Independent", cererile aflandu-se in procedura de examinare.

Catauta, consilier al fostului presedinte PSD, senatorul Mircea Geoana, a depus la OSIM pe 12 ianuarie solicitari pentru inregistrarea marcii "Partidul Social Democrat Independent (PSDI)", potrivit paginii de internet a Oficiului. De asemenea, deputatul Oana Niculescu Mizil a solicitat si ea inregistrarea marcii "Partidul Social Democrat Independent", care include si "activitati de natura politica".

 

Citeste si Geoana, despre conflictul cu premierul: "Ponta-Pinnochio" isi da doctoratul in minciuna Citeste si Ponta dezvaluie de unde a pornit conflictul cu Geoana. „Totul a inceput cu un telefon” Citeste si „Nu aveam nevoie de asa ceva”. Iliescu critica excluderea din PSD a „dizidentilor” Geoana si Vanghelie: ce spune despre intentia lor de a-si face un nou partid


(108 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Numele SURPRIZA pe care-l va avea partidul lui Geoana si Vanghelie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.38942289352417 seconds.