Miercuri, 14 Ianuarie 2015 - 05:51 AM Aleg.RO: Ponta: Avem nevoie de un acord politic national pentru masterplanul de transport

Publicat de: ---

Financiarul

Premierul Victor Ponta a dec larat marti la prezentarea masterplanului de transport rutier pentru urmatorii ani ca pentru implementarea acestui proiect este nevoie de un acord politic intre toate partidele, similar cu cel semnat marti la Palatul Cotroceni referitor la finantarea Apararii .

“Acest masterplan (…) agreat si cu respectarea conditiilor impuse de Uniunea Europeana mai are nevoie de un pas esential insa.

Altfel va ramane sub forma acestor planse. Si anume: sa mergeti si sa discutati cu comisiile reunite — comisiile de transport si din Senat si din Camera Deputatilor—, sa aveti o discutie oricat de lunga necesara (…), dupa care voi invita impreuna cu dumneavoastra liderii tuturor partidelor parlamentare, dupa care vom merge si la presedintele tarii si ca sa avem un masterplan care va avea succes trebuie ca, asa cum am facut azi si am semnat toti un acord national pe 10 ani pentru finantarea Apararii, trebuie sa avem un acord pe 10 ani pentru acest masterplan.

Daca nu il avem, nu are rost sa va apucati de treaba”, a afirmat Ponta la Ministerul Transporturilor.

Prim-ministrul a participat la prezentarea prioritatilor de infrastructura rutiera pentru perioada 2015-2016. (Agentia Nationala de Presa AGERPRES)


(187 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Financiarul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Financiarul:

Ponta: Avem nevoie de un acord politic national pentru masterplanul de transport | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.41613411903381 seconds.