Marți, 13 Ianuarie 2015 - 05:47 AM Aleg.RO: Rasturnare de situatie in PMP. Udrea: "Cel mai probabil nu voi candida la functia de presedinte"

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Intrebata daca va mai candida la congresul partidului pentru functia de presedinte, Udrea a raspuns: ”Cel mai probabil nu mai candidez la functia de presedinte al partidului" .

Intrebata care a fost motivatia pentru care nu va mai candida la functia de presedinte, Udrea a raspuns: "Nu am spus ca nu mai candidez, am spus ca cel mai probabil «nu». Astazi am luat decizia sa mutam congresul, sa vedem pana atunci".

Ea a sustinut ca, indiferent din cine va fi formata noua conducere a PMP, noii lideri trebuie sa vina cu o viziune "care sa contina strategia de partid de opozitie".

"E congres pe data de 8 februarie, vom vedea atunci cine se inscrie in competite, important este ca viitoarea conducere a partidului, indiferent din cine va fi formata, ea sa vina cu o viziune care sa contina o strategie de partid de opozitie, suntem singurul partid de opozitie la o guvernare PSD-PNL. Constatam ca astazi toata lumea este la putere: PSD prin Guvernul Ponta si PNL prin domnul Iohannis", a adaugat Udrea.

Data initiala a congresului PMP era 21 martie.

 

 

 

Citeste si ANI cere Camerei Deputatilor revocarea din functie a lui Petre Roman Citeste si Un ziar local sustine ca seful CJ Arges, Florin Tecau, ar fi agatat pe Facebook „o tanara”. Surpriza totala a venit dupa trei saptamani Citeste si Avocat in baza titlului de DOCTOR. Doctor in urma unui PLAGIAT. Ce raspunde Victor Ponta, intrebat daca renunta la calitatea de avocat


(84 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Rasturnare de situatie in PMP. Udrea: "Cel mai probabil nu voi candida la functia de presedinte" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32299113273621 seconds.