Marți, 13 Ianuarie 2015 - 05:47 AM Aleg.RO: UNPR, doua achizitii din partidul lui Elena Udrea. Se pregateste a treia, de la Tariceanu

Publicat de: ---

Cotidianul

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) a inrolat luni un deputat si un fost primar, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul partidului .

Valerian Vreme. Este vorba de deputatul Valerian Vreme, fost membru al PDL pana in primavara anului 2013, ales in colegiul uninominal 6 din Circumscriptia electorala nr. 4 Bacau. Potrivit documentului citat, "deputatul UNPR isi va desfasura activitatea in cadrul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputatilor".

Membru al gruparii Elena Udrea si al PMP, Vreme a demisionat din acest partid si trece incepand de astazi in barca traseistilor lui Gabriel Oprea.

Fost ministru al Telecomunicatiilor si membru de vaza al PDL, Valerian Vreme este urmarit penal in dosarul Microsoft.

Vasile Gherasim. Cealalta achizitie a UNPR este Vasile Gherasim, fost deputat de Bacau, in legislatura 2008–2012 si primar al sectorului 1 al municipiului Bucuresti, in perioada 2000-2004. Si Vasile Gherasim a fost deputat din partea PDL, dupa ce fusese primar PSD.

În anul 2013, Gherasim a demisionat din PDL, declarand ca se va alatura "oricarui proiect sustinut de Traian Basescu".

Radu Stroe, pe lista lui Gabriel Oprea?

Potrivit unor surse politice, UNPR se afla in acest inceput de an in plin avant de racolari, pentru a putea juca un rol important in viitoarele negocieri pentru o eventuala noua majoritate parlamentara. Unul din parlamentarii vizati ar fi, potrivit stiripesurse.ro, fostul liberal Radu Stroe, care ar fi cu un picior in afara formatiunii conduse de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

"În viitor, Radu Stroe ar putea deveni pionul principal al negocierilor dintre UNPR si noul PNL, in vederea formarii unui nou Guvern", sustine publicatia citata.


(144 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

UNPR, doua achizitii din partidul lui Elena Udrea. Se pregateste a treia, de la Tariceanu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28244400024414 seconds.