Luni, 12 Ianuarie 2015 - 05:34 AM Aleg.RO: Victor Ponta: Preturile RCA sunt excesive pentru tineri. Masina nu ar trebui considerata un lux (FOTO)

Publicat de: ---

7plus Premierul Victor Ponta a anuntat, prin intermediul retelei de socializare Facebook, ca sustine initiativa lui Darius Valcov  de a cere ASF reanalizarea sistemului RCA, afirmand ca masina nu ar trebui considerata un lux ."Sprijin initiativa ministrului Darius Valcov de a cere ASF reanalizarea sistemului RCA pentru a veni in sprijinul tinerilor! Preturile actuale sunt excesive pentru puterea financiara de care dispun acestia, tinand cont ca multi dintre ei sunt studenti sau la inceput de cariera. O masina nu ar trebui sa fie considerata un lux pe care doar unii sa si-l permita!", a scris Ponta.Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, solicita conducerii Autoritatii pentru Supraveghere Financiara (ASF) sa reanalizeze si sa regandeasca sistemul de asigurari RCA pentru tinerii sub 25 de ani, pentru ca majoritatea acestora nu-si permit sa plateasca tarife de peste 2.000 lei.In decembrie anul trecut, presedintele ASF, Misu Negritoiu, a declarat la comisia pentru buget din Camera Deputatilor ca va reanaliza pana in februarie situatia politelor RCA pentru tineri, pentru a vedea de ce sunt atat de mari.El a aratat ca in anul 2015 va fi o monitorizare permanenta a acestei probleme, aratand ca va trebui sa se defineasca notiunea de tineret.


(141 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Victor Ponta: Preturile RCA sunt excesive pentru tineri. Masina nu ar trebui considerata un lux (FOTO) | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30404305458069 seconds.