Vineri, 09 Ianuarie 2015 - 06:08 AM Aleg.RO: ?Blonda de la Transporturi? a ajuns secretar de stat

Publicat de: ---

romanialibera

Premierul Victor Ponta l-a eliberat din functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor pe Istvan Zoltan (UDMR), numind-o in locul acestuia pe Maria Magdalena Grigore, secretar national al Comisiei TRACECA, infiintata pentru coridorul de transport interna?ional Europa-Caucaz-Asia .

Istvan Zoltan, fost presedinte al filialei UDMR din Targu Mures, ocupa postul de secretar de stat din luna aprilie a anului trecut.

In ianuarie 2008, Maria Magdalena Grigore a fost numita la conducerea Directiei de Drumuri si Poduri (DRDP) Bucuresti.

Intr-un articol intitulat \'Maria Magdalena, blonda de la Transporturi\', publica?ia Cotidianul relata la acel moment ca experienta acesteia, membru PNL la organizatia sectorului 3 din Capitala, atunci in varsta de 27 ani, cuprindea doar functia de curier personal la doi secretari de stat, de angajata la cabinetul deputatului liberal Mircea Ciopraga, care conducea organizatia PNL sector 3, si de trei luni ca economist in cadrul DRDP. \'Sa va spun ca nu am fost ajutata si de domnul deputat ar fi un gest de nerecuno?tinta. Imi place sa cred ca totusi am fost numita pentru calitatile mele profesionale\', spunea Grigore la acel moment, afirmand ca este o persoana energica, tanara, dornica sa schimbe lucrurile in bine la DRDP Bucuresti.

Ea a fost numita de catre ministrul Transporturilor din acea perioada, Ludovic Orban, si in functia de membru in Consiliul de Administratie al Tarom, presa relatand ca numirea a fost semnata inainte ca aceasta sa isi termine studiile la Academia de Studii Economice si citand-o spunand \'Nu trebuie sa te pricepi la aviatie, la motoare in Consiliul de Administra?ie, pentru aceasta sunt ingineri si piloti de aviatie\'.

Laptopuri cu pana la 25% reducere! comenteaza /* (c)


(141 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

?Blonda de la Transporturi? a ajuns secretar de stat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30016303062439 seconds.