Mari, 30 Decembrie 2014 - 05:39 AM Aleg.RO: Romania – tara lui “Fa!” in care nimeni nu face nimic

Publicat de: ---

Kamikaze

Bogdan “Pielea pulii” Chirieac si Madalin Voicu explica la TV ce se intampla in tara cu vremea asta . Nimeni nu face nimic, suntem blestemati, cam asta e cheia in care se boceste. Ei bine, in caz ca ati uitat, Madalin Voicu este parlamentar din 1996. E acolo, sus, in varful dealului, ne face legi, se gandeste cum sa ne fie mai bine, cantareste, analizeaza, face si desface comisii parlamentare. “Moldovenii parca sunt blestemati, dom’le”, spunea el, foarte competent, acum cateva minute. Deputat din 1996, ma! Pai niste copaci plantati in 1996 pe marginea drumurilor sau in capu’ satului ar fi atenuat dramatic efectele viscolului, ar fi fost mult mai eficienti decat zece “alesi” la un loc. Noi am dat banii pe Madalin Voicu si compania. Am cheltuit 18 ani pentru ca acest lautar al politicii din tara lui “FA!” sa constate acum la televizor ca moldovenii sunt blestemati.

Nu voiesc a-l demoniza cu orice pret pe Madalin Voicu. (Culmea e ca omul are destule initiative legislative, nu se remarca doar la Antena Stars, unde este adesea invitat sa comenteze divorturile din familia Bahmuteanu-Prigoana.) Problema e ca in timp ce noi lipim bugetul pe fruntea unor sute de parlamentari, ministri si secretari de stat, doua gravide au murit azi in ambulantele blocate-n drum. Prioritatile noastre sunt gresite, aia e problema. Si nu invatam nimic din greseli.

Iar de cate ori aud ca un om moare in “salvare”, imi amintesc de gestul lui Ioan Rus de a trimite preventiv o masina la domiciliul condamnatului Nastase Adrian, in vara lui 2012, vara Burberry: “Potrivit surselor, Ioan Rus si-ar fi dat seama ca Adrian Nastase este dispus sa comita gestul sinuciderii si a incercat sa ia masuri pentru a preveni tragedia, atat cat i-a permis legea: a chemat o ambulanta in apropierea strazii Zambaccian si a dispus ca pentru aducerea lui Adrian Nastase la arest sa fie trimisi doar politisti in civil, pentru a nu adanci starea de depresie a fostului premier.” (sursa)

Doar de starea de depresie a romanilor in general n-are cine sa se ocupe. Da, dom’le, chiar ca suntem blestemati, hai ca n-am cheltuit degeaba cu domnul Voicu. (G.D.)

--

Romania, tara expertizata tehnic incadrata in clasa I risc seismic

--

Cine e vinovat de tragedia aviatica din Apuseni? Macar in campania electorala sa aflam.

--

Uniţi, pupăm Sfânta Parascheva

--

“Fa”-ul ca formula de adresare si salupa ca mijloc de transport pe ulita satului

--

“Fa” Ponta si “ba” Dragnea: mars, ma!

--

FA, VEZI AICISHA toate glumele despre “Fa”-ul lui Ponta


(259 afiri)

 

Link-uri înrudite

· Alte tiri din sursa
Kamikaze

· Alte tiri de la ---


Azi: Cea mai citit tire din sursa Kamikaze:

Romania – tara lui “Fa!” in care nimeni nu face nimic | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparin autorilor. Nu suntem responsabili pentru coninutul acestora.
Page created in 0.39453291893005 seconds.