Marți, 30 Iulie 2013 - 06:43 AM Aleg.RO: Botosani: Liberalul Florin Turcanu, anunta intreruperea parteneriatului cu PSD in CJ

Publicat de: ---

Financiarul

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Botosani si al filialei teritoriale a Partidului National Liberal (PNL), Florin Turcanu, a declarat, luni, in cadrul sedintei CJ, ca nu va mai colabora cu consilierii Partidului Social Democrat (PSD) .

Nemultumit ca membrii PSD s-au abtinut la un proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi, seful CJ a anuntat ruperea parteneriatului cu PSD.

“Nu voi mai avea un parteneriat special cu PSD, ci voi avea ca parteneri pe toti cetatenii judetului si pe toti consilierii judeteni, nu doar PSD“, a afirmat Turcanu.

Ulterior, el a nuantat declaratia spunand ca va dezbate proiectele de hotarare si cu consilierii Partidului Democrat Liberal, care, pana acum, erau doar ‘informati’, nu “consultati”.

Turcanu recunoaste ca relatia cu PSD este prevazuta in statutul Uniunii Social Liberale, insa spune ca la nivel de judet aceasta nu va mai fi o relatie speciala.

‘Ea va fi o relatie statuata, dar nu speciala’, a adaugat Turcanu. (Agentia Nationala de Presa AGERPRES)


(461 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Financiarul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Financiarul:

Botosani: Liberalul Florin Turcanu, anunta intreruperea parteneriatului cu PSD in CJ | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.3903820514679 seconds.