Vineri, 24 Mai 2013 - 06:33 AM Aleg.RO: Vanghelie: Sorin Oprescu vrea sa candideze la presedintie, de-asta se cearta cu primarii de sector

Publicat de: ---

Realitatea TV

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, spune ca edilul Capitalei Sorin Oprescu se pregateste sa candideze la alegerile prezidentiale, avand in vedere ca "vrea sa se certe" cu toti primarii de sector, pe modelul lui Traian Basescu . Vanghelie anunta ca cei 6 primari nu vor sa se certe cu el, ci doresc o discutie aplicata despre dezvoltarea Capitalei. "Nu se poate ca un singur om sa stabileasca ce vrea el", a criticat social-democratul activitatea lui Oprescu.

"Eu banuiesc ca Sorin Oprescu vrea sa candideze in contextul in care vrea sa se certe fara ca noi sa vrem sa ne certam cu dansul. E si o decizie politica. Eu cred ca USL si-a asumat o decizie politica atunci cand l-a sustinut, dar nu poate sa mearga la infinit doar asa. Ne asumam responsabilitatea, cand vreau sa fiu sustinut de partide, cand vreau indep, cand vreau sa candidez nu stiu unde...CGMB e cel care trebuie sa decida", l-a ironizat Vanghelie pe Oprescu, in emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV.

In opinia sa, tactica edilului Capitalei nu il va ajuta pentru ca modelul Traian Basescu "nu mai merge". "Noi am hotarat ca nu ne certam cu Sorin Oprescu. Nu vrem sa ne certam. Vrem o discutie despre cum vrem sa se dezvolte Bucurestiul, cu 3-4 specialisti, cu 3-4 jurnalisti", a adaugat primarul sectorului 5.  Ulterior, Vanghelie a spus ca nu il poate sustine pe Oprescu. "Eu ii urez succes, sa-i dea Dzeu sanatate, sa candideze si sa si castige. Eu nu pot sa il sustin, eu trebuie sa sustin PSD, am alta linie. L-as sustine pe Antonescu indiscutabil", a punctat el.

Cum raspunde Vanghelie criticilor lui Oprescu"Noi (primarii de sector, n.r.) nu mergem cu mana intinsa, banii nu sunt ai mei, ai lui Oprescu, sunt ai bucurestenilor, nu trebuie sa-i negocieze Sorin Oprescu, trebuie sa negociem solutiile cele mai optime. Dupa 20 si ceva de ani de la Revolutie, nu exista o viziune asupra Bucurestiului, nu e de vina nici Negoita, nici Vanghelie", a precizat el. "Nu se poate unul singur sa stabileasca ce vrea (...) CGMB e parlamentul municipal, el stabileste sunt 65 oameni, nu poate stabili el singur", a mai spus primarul.


(426 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Vanghelie: Sorin Oprescu vrea sa candideze la presedintie, de-asta se cearta cu primarii de sector | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.3904709815979 seconds.