Luni, 11 Martie 2013 - 06:11 AM Aleg.RO: Udrea, un nou atac la adresa lui Blaga

Publicat de: ---

cronicaromana Deputatul Elena Udrea, candidat pentru functia de presedinte al PDL la conventia din 23 martie, l-a acuzat, sambata, pe presedintele partidului, Vasile Blaga, ca foloseste biroul de pres? pentru a-si face propaganda electorala in cursa interna pentru presedintia partidului .

Elena Udrea sustine ca biroul de presa al partidului nu a preluat si distribuit un drept la replica al presedintelui PDL Caras Severin, Nicusor Vasilescu, care raspundea acuzatiilor deputatului PDL Valeria Schelean, potrivit Agerpres. Aceasta din urm? afirmase ca Nicusor Vasilescu a intocmit in mod discretionar lista cu delegatii ce vor participa la conventia de pe 23 martie, informeaza Mediafax.

“Vasile Blaga foloseste biroul de presa al PDL pentru propria propaganda.Practic, aceasta institutie a partidului este folosita drept instrument in campania interna de catre Vasile Blaga pentru a lansa atacuri la adresa mea si a sustinatorilor mei”, a declarat deputatul Elena Udrea.

Potrivit parlamentarului, presedintele PDL Caras Severin, Nicusor Vasilescu, a declarat ca Vasile Blaga “nu se comporta ca un buldog autentic, ci musca pe la spate ca un catelus”. Vasilescu a mai explicat ca la prezentarea motiunii lui Vasile Blaga de la Caras Severin, membrii PDL nu aveau unde sa se aseze in sala pentru ca aceasta era plina de “aplaudaci adusi cu autocare”.  


(298 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Udrea, un nou atac la adresa lui Blaga | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.37255597114563 seconds.